Çözüldü NVIDIA 572.42 güncellemesi ile RTX 4060 Ti siyah ekran verdi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lemofas

Picopat
Daha fazla  
Ekran kartı
Asus Dual Geforce RTX 4060 Ti
Arkadaşlar hayatımda ilk defa bu hatayla karşılaşıyorum. Sorun şu ki bu 572.42 güncellemesi NVIDIA App'e düştü ve güncelleyeyim dedim. Dosyayı yükledi daha sonradan kur butonuna bastım kurulurken her zamanki gibi ekran siyah oldu yani ekran gitti ancak sorun şu ki ekran geri gelmedi. Güç butonuna basılı tutarak PC'yi kapatmam gerekti ve NVIDIA App'e baktığımda sürücünü kurulu olduğu yazıyordu tekrar kurulum yap butonu vardı yani. Emin olamadığım için tekrar kurulum yap dedim ve tıpatıp aynı hata tekrar gerçekleşti. Tekrar güç butonuyla kapattım açtım ve sürücünün kurulu olduğu NVIDIA App de aynı şekilde yazıyordu. Korkudan dokunmuyorum NVIDIA'nın hatası sanırım çünkü NVIDIA sitesinde bunu yaşayan çok kişinin olduğunu gördüm.
Kartım 4060 Ti.

Herhangi bir şey yapmam lazım mı? Yoksa olduğu gibi mi bırakayım?

Bende de aynısı oldu ama ikinci yapışımda kurdu. Tekrar dene bence. Olmadı temiz kurulum yaparsın.

Ya NVIDIA desteğe yazdım İngilizce bana antivirüsü kapa dediler dalga geçer gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl çözdünüz, yapayım mı Update?

DDU ile NVIDIA App'i sildim ve BIOS'u güncelledim, çözüldü ancak DDU ile NVIDIA App'i ve ekran kartı sürücüsünü tamamen kaldırarak NVIDIA App'i baştan yükleyerek sorun çözüldü.

Çözüm
Knk bende direk ekran siyah PC gelmiyor nasi uygulamaları sildin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…