NVIDIA 576.28 sürücüsünde GPU 0 derece görünüyor

Cristiano.Amett

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5-11400h 2.7GHz>4.5GHz
RTX 3050Tİ
16Gb Ram
500GB SSD
Meslek
Öğrenci
Bir önceki sürücüde sıcaklık sadece 32 derece gözüküyordu ve masaüstünde bile takılma yaşatıyordu. Bu sürücüde de ekran kartı sıfır derece gözüküyor. Neden son iki sürücü böyle hatalı çıktı sizce?

NVIDIA, kendine örnek olarak AMD'yi alıyor sanırm bu aralar. Kötü kartlar, kötü sürücüler.

Hocam sürücü sorunlu kendimde cefasını çekiyorum şu an.

arkadaşlar gtx ekran kartı kullanıyorum hiç bir sürücüyü geciktirmem... 572 sürümünde sorun yoktu ama 576 ve 572.28 sürümü ile 5000 serisi ekran kartlarına destek gelirken benim gtx 1070 ölüm çığlıkları atmaya başladı gerçi yeni eve taşındım bina yeni topraklama direği döşenmemiş bu hafta döşenecek... bundan kaynaklı akımsal kararsızlık pc deki powersup etkiler mi yada işlemciyi vs etkisi olur mu bilemiyorum ama 576. sürümü ile sorunları çözmek yerine daha da büyütütklerine yemin edebilirim

576 sürücüleri bende hep sorun çıkardı hocam. 572.83 sürücüsünü kullanıyorum o yüzden uzun zamandır.

576 sürücüleri bende hep sorun çıkardı hocam. 572.83 sürücüsünü kullanıyorum o yüzden uzun zamandır.
Artık gerek yok NVIDIA gerçekten batırmaya başladı AMD RX 6700 XT geçiyorum... Zaten GTX 1070 bir ekran kartı kullanıyordum oda yaşlandı en iyisi bu ilişkiyi anlaşmalı olarak sonlandırmak. Ama yanıt için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…