recoxk Centipat Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #1 Smooth Motion anti cheati tetikler mi? Şu an betada kullansam Helldivers 2 üzerinden ban yer miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2025
Çözüm Mustafa.Kaan 26 Temmuz 2025 Hayır, ekran kartı yazılımının entegre özelliği. Nasıl DLSS veya Nvidia Reflex yüzünden ban yemiyorsan bundan da yemezsin.
Hayır, ekran kartı yazılımının entegre özelliği. Nasıl DLSS veya Nvidia Reflex yüzünden ban yemiyorsan bundan da yemezsin.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.400 Makaleler 2 Çözümler 1.565 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #2 Hayır, ekran kartı yazılımının entegre özelliği. Nasıl DLSS veya Nvidia Reflex yüzünden ban yemiyorsan bundan da yemezsin. Artı 1 Eksi Çözüm
Hayır, ekran kartı yazılımının entegre özelliği. Nasıl DLSS veya Nvidia Reflex yüzünden ban yemiyorsan bundan da yemezsin.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.010 Çözümler 81 Yer Başkent 26 Temmuz 2025 #3 Ban yemezsin de rekabetçide kullanılabilecek bir şey değil. Artı 0 Eksi
KS KS recoxk Centipat Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #4 AceTeq dedi: Ban yemezsin de rekabetçide kullanılabilecek bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Beta olmasına rağmen input lag aşırı az hatta ben fark göremedim CS gibi oyunlarda etki edebilir ama PvE de hiç sıkıntı çıkarmadı oyuna entegre Frame Gen'le aynı hissiyatı verdi. Artı 0 Eksi
AceTeq dedi: Ban yemezsin de rekabetçide kullanılabilecek bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Beta olmasına rağmen input lag aşırı az hatta ben fark göremedim CS gibi oyunlarda etki edebilir ama PvE de hiç sıkıntı çıkarmadı oyuna entegre Frame Gen'le aynı hissiyatı verdi.