Colony Femtopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 15 28 Nisan 2022 #1 Grafik Sürücüsü - GeForce 307.83 Driver | NVIDIA Bu sitedeki driver bir türlü indirilemiyor. Bana biri yardımcı olabilir mi? İndirmeye çalıştığınızda indirmiyor. NVIDIA 6200 le kartıma driver yükleyemiyorum o yüzden.
Grafik Sürücüsü - GeForce 307.83 Driver | NVIDIA Bu sitedeki driver bir türlü indirilemiyor. Bana biri yardımcı olabilir mi? İndirmeye çalıştığınızda indirmiyor. NVIDIA 6200 le kartıma driver yükleyemiyorum o yüzden.
Stalkerlp Kilopat Katılım 8 Şubat 2015 Mesajlar 507 Makaleler 4 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #2 Tıkladığın zaman uyarı veriyor ama orada sakla diye bir şey çıkar ona tıkla. Sakla sonra yine de sakla deyince indiriyor.
Tıkladığın zaman uyarı veriyor ama orada sakla diye bir şey çıkar ona tıkla. Sakla sonra yine de sakla deyince indiriyor.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.136 Makaleler 18 Çözümler 473 Yer Valisiz Vilayet! 28 Nisan 2022 #3 Grafik Sürücüsü - GeForce 309.08 Driver | NVIDIA VPN ile deneyin olmadı. Ayrıca atılan sürümden daha güncel bu link.
Grafik Sürücüsü - GeForce 309.08 Driver | NVIDIA VPN ile deneyin olmadı. Ayrıca atılan sürümden daha güncel bu link.
Colony Femtopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 15 28 Nisan 2022 #4 Stalkerlp dedi: Tıkladığın zaman uyarı veriyor ama orada sakla diye bir şey çıkar ona tıkla. Sakla sonra yine de sakla deyince indiriyor. Eki Görüntüle 1372754 Genişletmek için tıkla... Hocam internette araştırdım sorun NVIDIA Türkiye sitesindeymiş. Aynı sitesinin Amerikan yerine girince indirmeye başladı.
Stalkerlp dedi: Tıkladığın zaman uyarı veriyor ama orada sakla diye bir şey çıkar ona tıkla. Sakla sonra yine de sakla deyince indiriyor. Eki Görüntüle 1372754 Genişletmek için tıkla... Hocam internette araştırdım sorun NVIDIA Türkiye sitesindeymiş. Aynı sitesinin Amerikan yerine girince indirmeye başladı.