Sorun şu aslında bu nvidia 635m ekran kart driver sorunu geliyor bana exper q5v 3120m driverlerini bulamıyorum başka modeller çıkıyor arattığımda sanki bu marka model sadece bende var anlam veremiyorum fazla bilgim yok ama Windows 7 de çok eski sürücüleri dahi yükledim bazı sürücüler de normal yüklüyor nvidia ayarları kısmında ayarlarında değişirken mavi ekrana düşüyordu
Eğer giriş yapabiliyorsan Aygıt Yöneticisi - Görüntü Bağdaştırıcıları - Ekran kartına sağ tık - Özellikler - Ayrıntılar - Donanım kimlikleri
Bölümünü paylaşabilir misin? Eğer giriş yapamıyorsan bilgisayar marka - model belirtebilirsin.
Daha sonra bu sürücüyü indir. 2 indirme de tamamlandığında bilgisayarını güvenli modda yeniden başlat (ağ destekli olmasın). DDU ile ekran kartı sürücünü kaldır (yukarıdaki ayarlar ile). Tekrardan bilgisayarını yeniden başlat. Linkini attığım sürücüyü indir. Sürücüyü kurarken "Temiz kurulum yap" seçeneğini işaretle. Ekran kartı sürücüsü yüklendikten sonra bir şeyi ellemeden bilgisayarını tekrardan yeniden başlat.
Tamam
Temiz kurulum yaptım yeniden başlattım aygıt yöneticisinden devredışı bırakıp aktif ettim mavi ekrana düştü.
Sorunum devam ediyor ne yapmam gerekir