yasugan Kilopat Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 865 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2017 #11 Bilgisayar gözünüzü bozmaz iyi monitör alır parlaklığı alçak tutar bir metre uzakta durursanız. İstediğinizi alırsınız umarım.
Bilgisayar gözünüzü bozmaz iyi monitör alır parlaklığı alçak tutar bir metre uzakta durursanız. İstediğinizi alırsınız umarım.
lifestyle Kilopat Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 266 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2017 #12 yasugan dedi: Bilgisayar gözünüzü bozmaz iyi monitör alır parlaklığı alçak tutar bir metre uzakta durursanız. İstediğinizi alırsınız umarım. Genişletmek için tıkla... Gözü bozmaz biliyorum ama gözü bazı yönlerden kötü etkiliyor. En küçük göz kusurumun olmasını bile istemiyorum. Bu yüzden işimi sağlama almak istiyorum. Sağolun bu arada inşallah dediğiniz gibi olur. Hayırlısı olsun.
yasugan dedi: Bilgisayar gözünüzü bozmaz iyi monitör alır parlaklığı alçak tutar bir metre uzakta durursanız. İstediğinizi alırsınız umarım. Genişletmek için tıkla... Gözü bozmaz biliyorum ama gözü bazı yönlerden kötü etkiliyor. En küçük göz kusurumun olmasını bile istemiyorum. Bu yüzden işimi sağlama almak istiyorum. Sağolun bu arada inşallah dediğiniz gibi olur. Hayırlısı olsun.