fatih1452 Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 278 Makaleler 1 4 Ağustos 2020 #1 Özellikler resimde. Battlefield 3 çok mu kasar? Yoksa kasmaz mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (59).png 282,4 KB · Görüntüleme: 63 Ekran Görüntüsü (57).png 286 KB · Görüntüleme: 67 Ekran Görüntüsü (58).png 293 KB · Görüntüleme: 61
kebabwaffe Hectopat Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 625 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2020 #11 Bazı ayarları kısarak 60FPS üstü oynayabilirsin. CO-OP silahlarını da açmayı düşünürsen eğer beraber oynayabiliriz istersen . Artı 0 Eksi
Bazı ayarları kısarak 60FPS üstü oynayabilirsin. CO-OP silahlarını da açmayı düşünürsen eğer beraber oynayabiliriz istersen .
KS KS fatih1452 Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 278 Makaleler 1 4 Ağustos 2020 #12 7. FurkanBos dedi: Çözünürlük 720P miydi? Kasma olup olmaması sana ve bilgisayara bağlı. Genişletmek için tıkla... 720P mi hatırlamıyorum ama kasma oluyordu. Bana nasıl baglı kasmaması. kebabwaffe dedi: Bazı ayarları kısarak 60FPS üstü oynayabilirsin. CO-OP silahlarını da açmayı düşünürsen eğer beraber oynayabiliriz istersen . Genişletmek için tıkla... Ayarlar kısılı zaten. Artı 0 Eksi
7. FurkanBos dedi: Çözünürlük 720P miydi? Kasma olup olmaması sana ve bilgisayara bağlı. Genişletmek için tıkla... 720P mi hatırlamıyorum ama kasma oluyordu. Bana nasıl baglı kasmaması. kebabwaffe dedi: Bazı ayarları kısarak 60FPS üstü oynayabilirsin. CO-OP silahlarını da açmayı düşünürsen eğer beraber oynayabiliriz istersen . Genişletmek için tıkla... Ayarlar kısılı zaten.
kebabwaffe Hectopat Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 625 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2020 #13 fatih1452 dedi: Ayarlar kısılı zaten. Genişletmek için tıkla... Mesh Quality dışındakilerin oyuna pek bir katkısı yok zaten. Onun haricindekileri en düşüğe alabilirsin. Artı 0 Eksi
fatih1452 dedi: Ayarlar kısılı zaten. Genişletmek için tıkla... Mesh Quality dışındakilerin oyuna pek bir katkısı yok zaten. Onun haricindekileri en düşüğe alabilirsin.
KS KS fatih1452 Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 278 Makaleler 1 4 Ağustos 2020 #14 fatih1452 dedi: 7. 720P mi hatırlamıyorum ama kasma oluyordu. Bana nasıl baglı kasmaması. Bazı ayarlar hangisi? Genişletmek için tıkla... kebabwaffe dedi: Mesh quality dışındakilerin oyuna pek bir katkısı yok zaten. Onun haricindekileri en düşüğe alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hepsini düşüge alırsam oyunun tadı olmaz. kebabwaffe dedi: Bazı ayarları kısarak 60FPS üstü oynayabilirsin. CO-OP silahlarını da açmayı düşünürsen eğer beraber oynayabiliriz istersen . Genişletmek için tıkla... PES 2016 kasıyor PC. Artı 0 Eksi
fatih1452 dedi: 7. 720P mi hatırlamıyorum ama kasma oluyordu. Bana nasıl baglı kasmaması. Bazı ayarlar hangisi? Genişletmek için tıkla... kebabwaffe dedi: Mesh quality dışındakilerin oyuna pek bir katkısı yok zaten. Onun haricindekileri en düşüğe alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hepsini düşüge alırsam oyunun tadı olmaz. kebabwaffe dedi: Bazı ayarları kısarak 60FPS üstü oynayabilirsin. CO-OP silahlarını da açmayı düşünürsen eğer beraber oynayabiliriz istersen . Genişletmek için tıkla... PES 2016 kasıyor PC.