NVIDIA 840M "Ekran kartınızda sorun oluştu güncelleyin" Hatası

umutkabakci17

Centipat
NVIDIA 840M ekran kartını aygıt yöneticisincen etkinleştirdiğimde oyunlarda beyaz noktalı yırtılan ekran hataları alıyorum. Ekran kartınızda sorun oluştu güncelleyin hatası verip oyunu kapatıyor. Temiz kurulum yaptım aygıtları kaldırıp tekrar yükledim, macunu yeniledim ama çözüm bulamadım.

Yeni Bit Eşlem Resmi (2).jpg

Yeni Bit Eşlem Resmi (3).jpg

Yeni Bit Eşlem Resmi.jpg

Yeni Bit Eşlem Resmi (4).jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim. Ücretleriyle ilgili bir fikriniz var mı?

Genellikle fiyatlar ekran kartının fiyatına yakın oluyor. Ancak siz yine de bir sorun. 840M'in piyasa değerine yakın bir fiyat çıkartırlarsa bence uğraşmayın, sizi idare edecek temiz bir 2. el veya sıfır ekran kartı alın artık o sizin bütçenize kalmış. Hatta RAM'iniz ve işlemciniz de iyiyse laptopunuz için iyi bir yükseltme olur.

NVIDIA 840 m ekran kartını aygıt yöneticisincen etkinleştirdiğimde oyunlarda beyaz noktalı yırtılan ekran hataları alıyorum. Ekran kartınızda sorun oluştu güncelleyin hatası verip oyunu kapatıyor. Temiz kurulum yaptım aygıtları kaldırıp tekrar yükledim, macunu yeniledim ama çözüm bulamadım. Eki Görüntüle 467027Eki Görüntüle 467028Eki Görüntüle 467029Eki Görüntüle 467033

Cassper mi laptop? Bende ayni sorun yaşadım CSD modeli 400TL tamir fiyati söylediler. Yaptirmadim, ayni fiyata internetten anakart aldim kendim taktim.

Ben bulamadım ana kartı dünden beri araştırıyorum. Mümkünatı varsa değişmi nasıl yapmam gerekiyor yardımcı olur musun bana.

Ben bulamadım ana kartı dünden beri araştırıyorum. Mümkünatı varsa değişmi nasıl yapmam gerekiyor yardımcı olur musun bana.

Casper CSD değil mi model 4210M GT840M metal kasa eğer bu modelse internet te CSD anakart diye aratin bir suru anakart çıka. R.

Casper C15b2-2 C15b Anakart Mainboard Gt840m Ekran Kartlı - n11.com

Bunlar senin anakart 2. elini veya da çok araştırıp baska yerlerden alabilirsin. Takmasi da eğer hiç bilmiyorsanız güvenilir bir yerde montaji yaptirin. Yapabilirim diyorsan biraz elin yatkinsa tornavidaya dikkatlice sök. İslemci zaten sokettir onu da anakarttan sokmen lazım.
Hem cihazin sifirlanmis yenilenmiş olur. Yaptirmaya kalksan napcaklari belli degil. Rebaling chip degisimi yapsa uzun sure götürür ama anakartla ayni parayi isteyecekler bu işlem için. Bir de kandirilma şansın da var. GPU Chipini ısıtıp belli müddet calismasi sağlıyorlar kisa süreliğine. Dikkatli ol, en iyisi sifir anakart alip kendin takman. Böyle bozuk satmaya kalksan da bedava fiyatına gider.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı