Nvidia 840M Overclock

MehmetTeras

Hectopat
Arkadaşlar kullandığım ekran kartı Nvidia 840m. Youtube'da kullandığım ekran kartının overclock videolarını gördüm. Videolardaki aynı değerleri yaparsam bi sorun olur mu acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapmana gerek yok, FPS artışı fazla yaşamayacaksın. Laptopların soğutması iyi değil, elindeki laptopta Gaming modellerinden değil. Macera aramaya gerek yok. Videolardaki birebir aynı frekans değerlerine de çıkamazsın.

Arkadaşlar kullandığım ekran kartı Nvidia 840m. Youtube'da kullandığım ekran kartının overclock videolarını gördüm. Videolardaki aynı değerleri yaparsam bi sorun olur mu acaba ?
Msı afterburner ile saat hızlarını sona dayamamak şartı ile artırmada sakınca yok

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı