zoro984 Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #11 Recublerce dedi: Ne sürümünden bahsediyorsunuz hocam? Düşük ayarlar. Genişletmek için tıkla... Gta 5 güncelleme alıyor 2 aydan bir fln yani sürüm eski oldugu zaman muhtemelen daha yüksek fps olur die düşünüyorum.
Recublerce dedi: Ne sürümünden bahsediyorsunuz hocam? Düşük ayarlar. Genişletmek için tıkla... Gta 5 güncelleme alıyor 2 aydan bir fln yani sürüm eski oldugu zaman muhtemelen daha yüksek fps olur die düşünüyorum.
Recublerce Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 430 Çözümler 4 27 Şubat 2024 #12 517298 dedi: Witcher 3 Next gen versiyonu çıktı ya onu diyor. Genişletmek için tıkla... Soruya eksik cevap vermişim benim hatam. GTA 5 için söylemiştim ben o FPS değerini. zoro984 dedi: Gta 5 güncelleme alıyor 2 aydan bir fln yani sürüm eski oldugu zaman muhtemelen daha yüksek fps olur die düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 40 FPS civarlarında olacaktır hocam. İndirip deneyebilirsiniz
517298 dedi: Witcher 3 Next gen versiyonu çıktı ya onu diyor. Genişletmek için tıkla... Soruya eksik cevap vermişim benim hatam. GTA 5 için söylemiştim ben o FPS değerini. zoro984 dedi: Gta 5 güncelleme alıyor 2 aydan bir fln yani sürüm eski oldugu zaman muhtemelen daha yüksek fps olur die düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 40 FPS civarlarında olacaktır hocam. İndirip deneyebilirsiniz
zoro984 Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #13 Recublerce dedi: Soruya eksik cevap vermişim benim hatam. GTA 5 için söylemiştim ben o FPS değerini. 40 FPS civarlarında olacaktır hocam. İndirip deneyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Tamamdır reis teşekkür ederim.
Recublerce dedi: Soruya eksik cevap vermişim benim hatam. GTA 5 için söylemiştim ben o FPS değerini. 40 FPS civarlarında olacaktır hocam. İndirip deneyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Tamamdır reis teşekkür ederim.