Nvidia 9400 GT GTA5'i kaldırır mı?

@Turgayİskeçeli SSD sadece oyunun hızlı yüklenmesine, kayıtları hızlı bir şekilde yapmasını, önyükleme ve loading sürelerini düşürür. Başka da bir şeye yaramaz. Adama durduk yere SSD aldıracaksınız yanlış bilgilendirmeler yüzünden. Önce ekran kartı !

M
ne yani minimum da oynuyamıcakmıyım gta 5 i

@SemihUluca Eskiden High ayarlarda oynadığım COD AW'yi SSD sonrası Ultra'da oynuyorum. Gözlemlemesem size katılabilirdim.

Oynarsın kardeşim düşük ayarlarda oynarsın.

Alsammı almasammı diye düşünmeye başladım ama bende minimumda çalışacağına inanıyorum

Sen bilirsin kardeşim ama ben performans artışına şahit oldum o yüzden tavsiye ediyorum. Yoksa ben senden para filan kazanmayacağım.

Tamam tamam saolasın

60 gb 350-400 kb/s ile kaç saate iner acaba

Arkadaşım ben de biliyorum FPS'ye etksinin olmadığını ama sana gözlemlediğim farkı söylüyorum.

O kart çok eski bir kart aynı karttan bende de var. Gta 4'ü low'da zor oynatıyor. Sistemini değiştirmelisin.
Ben gta4 u high de oynyorum bu ekran kartiyla ? 2gb ddr2 533mhz ram ve pentium d 3.00ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…