C Cengo02 Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. 6 ay önce Valorant oynarken 200 - 250 FPS alıyordum. 6 ay ara verdim şu an yüklediğimde ise 30 40'ı zor buluyor yardımcı olur musunuz? Sistem laptop NVIDIA 940MX ekran kartı, i5 7400 işlemci, 8 GB RAM.
Merhaba arkadaşlar. 6 ay önce Valorant oynarken 200 - 250 FPS alıyordum. 6 ay ara verdim şu an yüklediğimde ise 30 40'ı zor buluyor yardımcı olur musunuz? Sistem laptop NVIDIA 940MX ekran kartı, i5 7400 işlemci, 8 GB RAM.
Zorhns Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 174 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #2 Eğer bilgisayarına overclock yaptıysan ayarları sıfırlayabilirsin. Benimki oyle çözülmüştü. (bilgisayarın) Artı 0 Eksi
Eğer bilgisayarına overclock yaptıysan ayarları sıfırlayabilirsin. Benimki oyle çözülmüştü. (bilgisayarın)
KS KS C Cengo02 Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #3 Zorhns dedi: Eğer bilgisayarına overclock yaptıysan ayarları sıfırlayabilirsin. Benimki oyle çözülmüştü. (bilgisayarın) Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım yardım eder misin? Artı 0 Eksi
Zorhns dedi: Eğer bilgisayarına overclock yaptıysan ayarları sıfırlayabilirsin. Benimki oyle çözülmüştü. (bilgisayarın) Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım yardım eder misin?
Zorhns Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 174 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #4 BIOS ayarlarına girip sıfırlayacaksın. BIOS menüsü anakart markana göre değişir. Ama fakat BIOS'a hiç girmemişsen BIOS ile ilgili değildir. Sanırım sorununun çözümü ben değilim fakat yine de deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
BIOS ayarlarına girip sıfırlayacaksın. BIOS menüsü anakart markana göre değişir. Ama fakat BIOS'a hiç girmemişsen BIOS ile ilgili değildir. Sanırım sorununun çözümü ben değilim fakat yine de deneyebilirsin.
KS KS C Cengo02 Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #5 Zorhns dedi: Eğer bilgisayarına overclock yaptıysan ayarları sıfırlayabilirsin. Benimki oyle çözülmüştü. (bilgisayarın) Genişletmek için tıkla... Overclock yapmadıysam ne yapabilirim başka? Artı 0 Eksi
Zorhns dedi: Eğer bilgisayarına overclock yaptıysan ayarları sıfırlayabilirsin. Benimki oyle çözülmüştü. (bilgisayarın) Genişletmek için tıkla... Overclock yapmadıysam ne yapabilirim başka?