NVIDIA 9800 GT DDR kaçtır?

@Yamaner, aslında öyle değil. İsterseniz güçlü bir kart alın, ileride işlemciyi yükseltirseniz bu sorun çözülebilir.
Anladım ekran kartı güçlü olabilir işlemci düşükse sorun olmaz diyorsunuz ama ilerde işlemciyi yükseltirsem sorun olmayacak

Aynen. Tabii alacağınız karta göre hangi işlemcilerin darboğaz yapıp yapmayacağını da öğrenmeniz gerekecek.

Şu anki işlemcim AMD phentom II X2 555 3.20 GHz nasıl bir ekran kartı önerirsin 4 GB RAM almayı düşünüyorum ilave edeceğim 8 yapmayı düşünüyorum GTA 5 rahatça oynamak için

Ekran kartının DDR versiyonu pek önemli değildir. İsterseniz GDDR6 bir ekran kartı alıp takabilirsiniz.

DDR3. Bu DDR olayını RAM ile karıştırma.
Arkadaşlar bilgisiz bilgisiz yorum yapmayın. Ekran kartlarında DDR3 ile GDDR3'ün, GDDR5'in çok farkı var. GDDR bellekler, bellek çarpanını 5'e katlar. DDR3, DDR2 kartlar 2'ye katlar. Ekran kartının tam olarak modelini verirseniz örnek Asus mu Sapphire mi size tam değerleri atabilirim.

Konunun adı "DDR3 ve GDDR3'ün farkı" değil. Sizin söylediğiniz farklı konunun cevapları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…