Nvidia 9800 GT mi 6450 mi ?

Makaleler
3
Yer
Nebuchadnezzar
Daha fazla  
Meslek
Judge Dredd
İki ekran kartım var: Nvidia 9800 GT ve 6450. Nvidia sanki daha iyi performans veriyor fakat diğerinin kalitesi daha iyi gibi geliyor bana göre. Fakat 3d işiyle uğraştığım için ikisi arasında nasıl bir fark olduğunu sormak istiyorum. Siz olsanız hangisini kullanırdınız ?

İki ekran kartım var: Nvidia 9800 GT ve 6450. Nvidia sanki daha iyi performans veriyor fakat diğerinin kalitesi daha iyi gibi geliyor bana göre. Fakat 3d işiyle uğraştığım için ikisi arasında nasıl bir fark olduğunu sormak istiyorum. Siz olsanız hangisini kullanırdınız ?
GF 9800, 6450 serisini tabiri caizse 8'e katlayıp bir de üzerinde zıplıyor.
Eğer ekran kartı için bütçe ayıramayacaksan 9800 de kalmanı öneririm.
Eğer alt seviye ama ucuz iş görsün dersen iki önerim olacaktır.
VATAN COMPUTER - ASUS - GTX550 Ti GDDR5 1GB 192Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kart
VATAN COMPUTER - POWERCOLOR - HD6870 GDDR5 1GB 256Bit AMD RadeoN DX11 Ekran Kart
Bu önermiş olduğum kartlar artık piyasadan çekilmekte iseler de hala iyi kartlardan olup bahsetmiş olduğun işlerde oldukça iyidirler.
Ama biraz daha bütçen var ise o zaman şunu önerebilirim.
VATAN COMPUTER - MSI - GTX660 Ti Power Edition GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kart

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00