murtiturkss
Hectopat
Merhaba arkadaşlar bir hafta önce ikinci el bir masaüstü aldım. i7 işlemcili 8 çekirdek,12 GB RAM, 700W güç kaynağı vs. gibi özellikli. Bana göre özellikleri iyi, yeter. Ekran kartı da Nvıdıa GeForce 9800 GT. Bilgisayarı kurduktan hemen sonra ilk olarak bütün driverlari güncel olarak yükledim ve sonra en sevdiğim oyunlardan birisi olan PES 2013'ü yükledim.Oyunu oynarken ilk olarak ekranda minik minik gidip gelen beyaz noktalar vardı, ama oyunda en ufak bir kasma yok bütün ekran çözünürlüklerinde denedim. Beyaz noktalar bazen biraz daha büyük parçalar halinde gidip geliyor. Oyundan dolayı olabilir diye düşündüm başka oyunlar yükledim yine aynı beyaz kareler gidip gelen siyah beyaz parçalar var. Belki sıcaklıktan dolayı işlemci ve ekran kartının termal macunun eskimesinden dolayı olabilir diye her ikisini de temizleyip macun sürdüm. İşlemcinin normal çalışma hızı 35 40 arasında geçmiyor ekran kartı da 40 45 civarında. Sorunu bir türlü çözemedim arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Belirttiğim gibi oyunlarda kasma yok her şey ve hızlı, ama beyaz noktalar, siyah, beyaz orta boyutlu gidip gelen parçalar var.
Son düzenleyen: Moderatör: