NVIDIA alt+r basınca GPU gücü gözükmüyor

gojofaniyim

Centipat
Daha fazla  
Merhaba NVIDIA alt r yapınca ekran kartının ne kadar güç tükettiğini göstermiyor aslında o kadar sorun değil fakat görmek istiyorum. Nasıl çözebilirim? (DDU tarzı şeyleri bilmiyorum denemek de istemiyorum)

Sürücünüz güncel mi?

Alt z yap performansa tıkla
Alt r ayarlarına tıkla
Performans dan gelişmiş de maksimum bu kadar olur

DDU ile silip yüklemekten başka çareniz yok.

Eğer sürücü sorunluysa o kısım boş gösteriyor hocam. Arkadaşın sorunu da o sanırım.

0 watt gösteriyor sanırım böyle idare edeceğim zaten tam güçte çalışıyordur herhalde YouTube'da ki testlerle aynı FPS'i alıyorum.

DDU ile silip yüklemekten başka çareniz yok.

Eğer sürücü sorunluysa o kısım 0 gösteriyor hocam. Arkadaşın sorunu da o sanırım.
Ddu suz program ekle kaldır dan yaparsa olmaz mı hocam?

Ddu suz program ekle kaldır dan yaparsa olmaz mı hocam?
Olur lakin program ekle kalıntı bırakır bu yüzden sürücü kendini tamamen silmez. Bu yüzden DDU kullanılması gerekiyor ki tek yapacağı programı açıp silmek. Güvenli moda da girmesine gerek yok.

Olur lakin program ekle kalıntı bırakır bu yüzden sürücü kendini tamamen silmez. Bu yüzden DDU kullanılması gerekiyor ki tek yapacağı programı açıp silmek. Güvenli moda da girmesine gerek yok.

Denemeyeceğim ya beceremem belki bir ara denemiştim eski bilgisayarımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…