lGhostl Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #1 NVIDIA'da alt+r'ye basınca ekran kartım %0 kullanılıyor olarak gözüküyor. Nasıl çözeceğimi bulamadım, sıcaklık değerini de yanlış gösteriyor. Nereden düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2024
NVIDIA'da alt+r'ye basınca ekran kartım %0 kullanılıyor olarak gözüküyor. Nasıl çözeceğimi bulamadım, sıcaklık değerini de yanlış gösteriyor. Nereden düzeltebilirim?
Toland Megapat Katılım 1 Ağustos 2015 Mesajlar 153 Çözümler 2 14 Haziran 2024 #2 Aynı sorunu yaşıyorum, çözümünü bulabildiniz mi?
lGhostl Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #3 Toland dedi: Aynı sorunu yaşıyorum, çözümünü bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır bulamadım ama NVIDIA'yla alakalı bir sorun tahminimce çünkü ekran kartı uygulamasında sorunsuz bir şekilde gösteriyor.
Toland dedi: Aynı sorunu yaşıyorum, çözümünü bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır bulamadım ama NVIDIA'yla alakalı bir sorun tahminimce çünkü ekran kartı uygulamasında sorunsuz bir şekilde gösteriyor.