Crucible Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #1 Bilgisayarı kapatıp açtığımda baktığımda Alt Z çalışmıyordu, çözümü nedir?
Çözüm Crucible 4 Temmuz 2023 Soraka Kajmer dedi: GeForce Experience'tan ayar yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani oyun içi yer paylaşımından bahsediyosanız evet açık. Kapatıp açtım ayarı sorun çözüldü.
Soraka Kajmer dedi: GeForce Experience'tan ayar yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani oyun içi yer paylaşımından bahsediyosanız evet açık. Kapatıp açtım ayarı sorun çözüldü.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.042 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #2 GeForce Experience'tan ayar yaptınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS Crucible Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #3 Soraka Kajmer dedi: GeForce Experience'tan ayar yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani oyun içi yer paylaşımından bahsediyosanız evet açık. Kapatıp açtım ayarı sorun çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
Soraka Kajmer dedi: GeForce Experience'tan ayar yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani oyun içi yer paylaşımından bahsediyosanız evet açık. Kapatıp açtım ayarı sorun çözüldü.