JustLewn Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 370 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #1 Başlıkta iki şey sordum 1. si NVIDIA GeForce Experience de açık olan alt+Z kendi kendine kapanıyor nasıl çözebiliriz? Xbox Windows+g nasıl kapatılır? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2023
Başlıkta iki şey sordum 1. si NVIDIA GeForce Experience de açık olan alt+Z kendi kendine kapanıyor nasıl çözebiliriz? Xbox Windows+g nasıl kapatılır?
Melih0820 Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 190 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #2 JustLewn dedi: Başlıkta iki şey sordum 1. si NVIDIA GeForce Experience de açık olan alt+Z kendi kendine kapanıyor nasıl çözebiliriz? Xbox Windows+g nasıl kapatılır? Genişletmek için tıkla... Xbox Game Bar'ı kapatabilirsin
JustLewn dedi: Başlıkta iki şey sordum 1. si NVIDIA GeForce Experience de açık olan alt+Z kendi kendine kapanıyor nasıl çözebiliriz? Xbox Windows+g nasıl kapatılır? Genişletmek için tıkla... Xbox Game Bar'ı kapatabilirsin
JustLewn Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 370 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #3 Melih0820 dedi: Xbox Game Bar'ı kapatabilirsin Genişletmek için tıkla... kapattım hayla sağ da kaydedebilirsin diye çıkıyor
Melih0820 dedi: Xbox Game Bar'ı kapatabilirsin Genişletmek için tıkla... kapattım hayla sağ da kaydedebilirsin diye çıkıyor
G glad0s34 Centipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 81 12 Haziran 2023 #4 Hocam xbox ayarlarından tuş atamalarından değiştirebilirsin. Öyle kapatılıyor mı bilmiyorum.
JustLewn Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 370 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #5 glad0s34 dedi: Hocam xbox ayarlarından tuş atamalarından değiştirebilirsin. Öyle kapatılıyor mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... kapatsam da xbox açık kalır diye düşünüyorum ama deniycem teşekkür ederim. Nvidia hakkında bilgisi olan varsa o benim için daha önemli.
glad0s34 dedi: Hocam xbox ayarlarından tuş atamalarından değiştirebilirsin. Öyle kapatılıyor mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... kapatsam da xbox açık kalır diye düşünüyorum ama deniycem teşekkür ederim. Nvidia hakkında bilgisi olan varsa o benim için daha önemli.
Alicaan Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #6 sizde de son gelen güncellemden sonra olmaya mı başladı?