Çözüldü NVIDIA alt + Z menüsü değişti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Geforce Experience indirerek. NVIDIA App'a güncellemişsiniz. Kaldırıp, Geforce Experience yükleyin.
Hocam tam olarak neyi indirip kaldırmalıyım? Aynı sorunu yaşıyorum. Direkt geforce experience yüklediğimde bu hatayı aldım. Eki Görüntüle 2368493
Geforce Experience'i Nvidia App'a güncellemişsiniz. Tekrar Geforce Experience yüklerken; "Halihazırda zaten Nvidia App yüklü" gibi bir hata aliyorsunuz. O yüzden önce Nvidia App silip sonra Geforce Experience yüklemeniz gerekiyor. Nvidia App'i silmek için ise; Revo, Hibit, DDU, Nvidia Cleanuptool programlarindan herhangi birini kullanabilirsiniz.

Önerim ise; kullanımı daha kolay olan Nvidia Cleanuptool programı idir.

Kurup, çalıştırarak tüm GPU driverlarinizi kaldırabilirsiniz Nvidia App dahil. İşlem bittikten sonra da Geforce Experience indirip GPU driverinizi kurabilirsiniz.

Teşekkürler hocam.

Hocam normalde monitörden ses alabiliyordum yani monitörün de hoparlör özelliği var fakat her şeyi yaptıktan sonra bu gitti. Yani artık monitörü ses yerinde görüntüleyemiyorum. Nasıl düzeltirim?

Son düzenleme:
Nvidia App kurduğunuzda driver güncellemesi yapmamışsınızdır. Sol tarafta ki menüden Sürücüler kısmından sürücüyü güncelleyin. Güncellerken ses sürücüsünü dahil etmeyi unutmayın.

Hocam anlamadım. Şu an NVIDIA App silinmiş durumda ve GeForce Experience yeniden yüklenmiş durumda. Geri yüklediğimde drivlerları kurdum fakat dediğiniz sol tarafta olan sürücüler kısmından sürücü güncelleme olayını anlamadım çünkü ses sürücüsü seçme gibi bir seçenek yeri yok ve NVIDIA App kurmadım.

Pardon, benim Geforce Experience, Nvidia App'a yükseltildi diye kalmış aklımda. Aynı şekilde Geforce Experience üzerinden sürücü güncellemeniz gerekiyor. O da sağ üstte bir yerde sürücüler kısmında oluyordu. Kurarken özel kurulum seçeceksiniz ve orada hangi sürücüleri kurmak istediğinizi soracak. Oradan ses sürücüsünü seçmeniz gerekiyor. Normalde zaten seçili oluyor fakat monitörünüzden ses gelmiyorsa muhtemelen seçili değildir, başka bir şey gelmiyor aklıma. Eğer daha önce sürücüyü kurduysanız yine Nvidia Cleanupp tool ile sürücüleri kaldırıp baştan kurmanız gerekebilir. Hızlı kurulum değil, Özel kurulum seçip bir de "Temiz Kurulum" seçeneğini kesinlikle işaretlemeniz gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…