cosmoxdev Centipat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #1 Dünyadaki NVIDIA, Amazon, Google, Apple gibi büyük şirketler hangi yazılım dillerini kullanıyorlar ya da yatırım yapıyorlar? Ben hepsinin ürünlerini incelediğimde c/c++ ve Python dilleri diye düşündüm ama sizin de fikirlerinizi almak isterim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2024
Dünyadaki NVIDIA, Amazon, Google, Apple gibi büyük şirketler hangi yazılım dillerini kullanıyorlar ya da yatırım yapıyorlar? Ben hepsinin ürünlerini incelediğimde c/c++ ve Python dilleri diye düşündüm ama sizin de fikirlerinizi almak isterim.
Teccno Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.956 Makaleler 6 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 23 Temmuz 2024 #2 Python, C++, C#, Rust, JS, HTML, CSS cosmoxdev dedi: ya da yatırım yapıyorlar? Genişletmek için tıkla... Carbon
Python, C++, C#, Rust, JS, HTML, CSS cosmoxdev dedi: ya da yatırım yapıyorlar? Genişletmek için tıkla... Carbon
S SomniumZax1 Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 155 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050, M.2 SSD 512 GB, İ5-13500H, 2x 8GB Ram, Windows 11 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2024 #3 Bende cevap verecektim işin ustası gelmiş. Teccno dedi: Python, C++, C#, Rust, JS, HTML, CSS Carbon Genişletmek için tıkla...
Bende cevap verecektim işin ustası gelmiş. Teccno dedi: Python, C++, C#, Rust, JS, HTML, CSS Carbon Genişletmek için tıkla...
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 24 Temmuz 2024 #4 Şirket içinde çalışacağınız yere göre değişir.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.648 Makaleler 1 Çözümler 81 24 Temmuz 2024 #5 Hepsi var. Ayrica exceptional bir adayin hangi techstack bildigine de cok takilmazlar. Frontend diye girip backend lead olanlar var.
Hepsi var. Ayrica exceptional bir adayin hangi techstack bildigine de cok takilmazlar. Frontend diye girip backend lead olanlar var.