Nvidia Ansel Kamerayı Hareket Ettiremiyorum

İşletim sistemi
Windows 10

WhiteWolf

Hectopat
GTA 5'te fotoğraf çekmek için Nvidia Ansel'i açıyorum ama kamerayı istediğim gibi hareket ettiremiyorum. Üzerine de tıklayamıyorum aşağıdaki gibi gri görünüyor:

Eskiden Witcher 3'te kamerayı istediğim yere getirip, zoom yapıp poz alabiliyordum fakat 2 ay önce bu çalışmamaya başladı. O zaman PC'nin format zamanı gelmişti çok umursamadım ama format atalı 2 ay oldu ve ilk defa bugün oyun indirdim hala çalışmıyor. Oyunum orjinal. Aşağıdakileri denedim:
Geforce Experience'i silip yeniden kurdum.
Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp yeniden temiz kurulum yaptım.
Daha eski bir sürücü kurdum.
Bunlara rağmen hala çalışmıyor lütfen yardımcı olun.

Oyunun Ansel'i desteklemesi yetmiyor, serbest kamera özelliğini de desteklemesi gerekiyor.

GTA'da sinematik fotoğraf almak isterseniz F1 tuşu ile birkaç saniye kaydedin, Rockstar Editor'den kamerayı ayarlayın, H ile menüyü kapatıp F12 ile ekran görüntüsü alın.

Rockstar Editor'ü biliyorum hocam da ansel daha güzel ya daha çok efekt var. Supported Games for NVIDIA GeForce Experience burada sağ tarafta freestyle'i seçip serbest kamera özelliğini destekleyen oyunlar arasında GTA 5'te yer alıyor. Ayrıca sadece GTA 5 değil, önceden oynadığım Control, NFS Payback oyunlarında da bu sorun vardı. Ve bu oyunlar serbest kamera destekliyor. Neden olmuyor bir türlü anlayamadım çıldıracağım artık ya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…