Çözüldü NVIDIA App 0xE6000000 hatası nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Monstrum989

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
RTX 3050
İşlemci
AMD Ryzen 7 5800HS
İyi akşamlar. Akşam laptopu açıp oyuna girdiğimde sebebi oyundan olmayan bir sorun hissettim ve NVIDIA App'e girdim, fakat sürücü kısmını bile açmıyordu. NVIDIA App'i sildikten sonra hem manuel hem otomatik driverları indirip sonucunu bekledim fakat ikisi de aynı sonucu verdi. Laptopun özellikleri şunlar:
  • AMD Ryzen 7 5800HS.
  • RTX 3050 4 GB.
  • 24 GB RAM.
  • 500 GB hafıza.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Temizle ve yeniden başlat seçeneğinimi kullandın.

Geç cevap verdiğim için kusura bakma. Normalde olması lazımken bende Armoury createde eco ayarı açık olduğundan ekran kartını fazla güç harcamaması için kapatmış ayarı değiştirmeyi unutmuşum.
Aynı sorunla karşı karşıyayım çözüm bulan oldu mu?

Ne yazık ki burada hiç kimse yazmadı. Başka bir foruma sordum. Normalde aklıma gelirdi ama DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden yükledim. Belki sende de işe yarayabilir.

Ne yazık ki burada hiç kimse yazmadı. Başka bir foruma sordum. Normalde aklıma gelirdi ama DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden yükledim. Belki sende de işe yarayabilir.

Temizle ve yeniden başlat seçeneğinimi kullandın

Temizle ve yeniden başlat seçeneğinimi kullandın.

Geç cevap verdiğim için kusura bakma. Normalde olması lazımken bende Armoury createde eco ayarı açık olduğundan ekran kartını fazla güç harcamaması için kapatmış ayarı değiştirmeyi unutmuşum.

Çözüm

Sıcaklığa etki ediyor değil mi bende ısınma sorunu var da

Sıcaklığa etki ediyor değil mi bende ısınma sorunu var da.

İlla sıcaklık oluyor fakat laptop modelimin soğutucusu diğer modellere göre görece iyi olduğundna uzun süreli oyun oturmaları dışında bir sıcaklık almıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…