NVIDIA App %15'e kadar performans kaybına yol açıyor

Makaleler
8
Daha fazla  

Desktop Screenshot 2024.12.17 - 17.03.21.99.png

Desktop Screenshot 2024.12.17 - 17.03.24.92.png

NVIDIA Uygulamasında Oyun Filtreleri ve Performans
NVIDIA Personeli
Tim@NVIDIA

Oyun Filtreleri ile ilgili bildirilen bir performans sorununun farkındayız ve aktif olarak inceliyoruz. Oyun Filtrelerini NVIDIA Uygulama Ayarları > Özellikler > Kaplama > Oyun Filtreleri ve Fotoğraf Modu'ndan kapatabilir ve ardından oyununuzu yeniden başlatabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun Filtreleri ile ilgili bildirilen bir performans sorununun farkındayız ve aktif olarak inceliyoruz.

Bu çok saçma bir açıklama. Milletin gazını almak için söylenmiş.
Ne kadar postFX eklersen o kadar performans düşer. ReShade kullanırken abartınca performans da bundan ötürü düşmekte.

Beta'dan beri kullanıyorum fakat zaten oyun içi arayüz vs. kapalı tuttuğum için sorun olmadı. Sürekli kullanmıyorsanız kapalı tutun zaten gereksiz yere performansı düşürebiliyor.

Hardware unboxed videosunda aksini gördüm ben. Ortalama 55 yerine 54 FPS alınması "performans düşmesi" değil "hata payı" olur.
Ben çıktığından beri kullanıyorum. 45 W RTX 4050 gibi son derece güçsüz bir GPU'da bile bir fark görmedim.

Bazı oyunlarda fark fazla oluyor. Bazılarında da minimal oluyor. Hardware unboxed açıklamasına bakın isterseniz.

Desktop Screenshot 2024.12.17 - 19.05.05.74.png

Hardware Unboxed incelemesine göre sorun tam olarak appte değil de overlayde. App yüklü ve overlay kapalı ise pek sorun yok. Nvidia konuyla ilgileniyormuş bu arada. Kullananlar overlay'i kapatın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hardware unboxed incelemesine göre sorun tam olarak appte değil de overlayde. App yüklü ve overlay kapalı ise pek sorun yok. NVIDIA konuyla ilgileniyormuş bu arada. Kullananlar Overlay'i kapatın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

NVIDIA çalışanının paylaştığına göre de sorun oyun filtreleri ve yer paylaşımından kaynaklanıyor. Referans olarak NVIDIA'yı almakta fayda var.
Desktop Screenshot 2024.12.17 - 19.09.46.84.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı