NVIDIA Uygulamasında Oyun Filtreleri ve Performans NVIDIA Personeli Tim@NVIDIA
Oyun Filtreleri ile ilgili bildirilen bir performans sorununun farkındayız ve aktif olarak inceliyoruz. Oyun Filtrelerini NVIDIA Uygulama Ayarları > Özellikler > Kaplama > Oyun Filtreleri ve Fotoğraf Modu'ndan kapatabilir ve ardından oyununuzu yeniden başlatabilirsiniz.
Bu çok saçma bir açıklama. Milletin gazını almak için söylenmiş.
Ne kadar postFX eklersen o kadar performans düşer. ReShade kullanırken abartınca performans da bundan ötürü düşmekte.
Bu çok saçma bir açıklama. Milletin gazını almak için söylenmiş.
Ne kadar postFX eklersen o kadar performans düşer. ReShade kullanırken abartınca performans da bundan ötürü düşmekte.
Hardware Unboxed videosunda aksini gördüm ben. Ortalama 55 yerine 54 fps alınması "performans düşmesi" değil "hata payı" olur.
Ben çıktığından beri kullanıyorum. 45 W RTX 4050 gibi son derece güçsüz bir GPU'da bile bir fark görmedim.
Beta'dan beri kullanıyorum fakat zaten oyun içi arayüz vs. kapalı tuttuğum için sorun olmadı. Sürekli kullanmıyorsanız kapalı tutun zaten gereksiz yere performansı düşürebiliyor.
Hardware unboxed videosunda aksini gördüm ben. Ortalama 55 yerine 54 FPS alınması "performans düşmesi" değil "hata payı" olur.
Ben çıktığından beri kullanıyorum. 45 W RTX 4050 gibi son derece güçsüz bir GPU'da bile bir fark görmedim.
Hardware Unboxed incelemesine göre sorun tam olarak appte değil de overlayde. App yüklü ve overlay kapalı ise pek sorun yok. Nvidia konuyla ilgileniyormuş bu arada. Kullananlar overlay'i kapatın.
Hardware unboxed incelemesine göre sorun tam olarak appte değil de overlayde. App yüklü ve overlay kapalı ise pek sorun yok. NVIDIA konuyla ilgileniyormuş bu arada. Kullananlar Overlay'i kapatın.