shanyu Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2025 #1 NVIDIA App programının arayüzü bir anda cok büyüdü nasıl küçültebilirim? Dosya Ekleri 1758029837918.png 1,7 MB · Görüntüleme: 38
Engin Koray Megapat Katılım 7 Şubat 2014 Mesajlar 171 Çözümler 4 Yer Istanbul 16 Eylül 2025 #2 Windows ekran ayarlarından ölçeğinizi değiştirip kontrol eder misiniz belki bir hata olmuşsa ölçek değiştirmek düzeltebilir. Sonra tekrar eski haline alırsınız hata düzelirse.
Windows ekran ayarlarından ölçeğinizi değiştirip kontrol eder misiniz belki bir hata olmuşsa ölçek değiştirmek düzeltebilir. Sonra tekrar eski haline alırsınız hata düzelirse.
shanyu Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2025 #3 Denedim aynı hala ya düzelmedi.
Engin Koray Megapat Katılım 7 Şubat 2014 Mesajlar 171 Çözümler 4 Yer Istanbul 16 Eylül 2025 #4 shanyu dedi: Denedim aynı hala ya düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam bu ALT - Z yaptığında gelen arayüz değil mi?
shanyu dedi: Denedim aynı hala ya düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam bu ALT - Z yaptığında gelen arayüz değil mi?
shanyu Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2025 #5 Engin Koray dedi: Hocam bu alt - Z yaptığında gelen arayüz değil mi? Genişletmek için tıkla... Çözünürlürlüğü büyültüp geri eski haline aldım düzeldi hocam yardımcı olmaya calışıtğınız için teşekkürler.
Engin Koray dedi: Hocam bu alt - Z yaptığında gelen arayüz değil mi? Genişletmek için tıkla... Çözünürlürlüğü büyültüp geri eski haline aldım düzeldi hocam yardımcı olmaya calışıtğınız için teşekkürler.
Engin Koray Megapat Katılım 7 Şubat 2014 Mesajlar 171 Çözümler 4 Yer Istanbul 16 Eylül 2025 #6 shanyu dedi: Çözünürlürlüğü büyültüp geri eski haline aldım düzeldi hocam yardımcı olmaya calışıtğınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam sevindim hallettiğinize.
shanyu dedi: Çözünürlürlüğü büyültüp geri eski haline aldım düzeldi hocam yardımcı olmaya calışıtğınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam sevindim hallettiğinize.