Çözüldü NVIDIA App ayarları nasıl olmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

deathred

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 8845hs Rtx 4070 mobil Gpu 32gb ram
Ayarlarım bu şekildeymiş sadece 1 tanesine elledim o da maksimum kare hızı. Oyunlarda FPS'mi düşürmeden görüntümün iyi olması için, kısaca ayarları nasıl yapmalıyım?

Ekran görüntüsü 2025-05-26 153155.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlarım bu şekildeymiş sadece 1 tanesine elledim o da maksimum kare hızı. Oyunlarda FPS'mi düşürmeden görüntümün iyi olması için, kısaca ayarları nasıl yapmalıyım?

Eki Görüntüle 2499380
  • BatteryBoost = Kapalı
  • Düşük gecikme oranı modu = Ultra
  • Güç yönetimi modu = Maksimum performans'ı tercih et
Ayrıca sisteminiz masaüstü ise, bunu da yaparsanız iyi olur:
Eki Görüntüle 2499395

Çözüm
Hocam bu RTX dynamic falan ne işe yarıyor? Okudum da vs. vs. Anlatıyor anlamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
soyle bir şey.

Hocam bu RTX Dynamic falan ne işe yarıyor? Okudum da vs. vs. anlatıyor anlamadım.
Bilmiyorum. Ben de kullanmıyorum. Anladığım kadarıyla, sanal karaler oluşturuyor ve bu kareleri AI yardımıyla netleştiriyor. Veya benzer bir şey yapıyor. Denemediğim için bir şey diyemeyeceğim.
1748264150114.png

Video da gördüğüm şey
+10 brigthness
+ 5 contrast vermiş

Adına yapay zekalı RTX gerekir demiş. Bence tam bir pazarlama stratejisi görüntü daha çok parlıyor ve renk biraz öne çıkıyor

Bunu monitöründe üstteki 2 ayarla çok rahat yapılır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
soyle bir şey.

Açıyorum teşekkürler.

Bilmiyorum. Ben de kullanmıyorum. Anladığım kadarıyla, sanal karaler oluşturuyor ve bu kareleri AI yardımıyla netleştiriyor. Veya benzer bir şey yapıyor. Denemediğim için bir şey diyemeyeceğim.
Eki Görüntüle 2499395
Hocam kendisi yapmıştı ama çok az MHz koydu diye açmadım. Açayım mı? Laptop bu arada.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-26 161319.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-26 161319.png
    220,3 KB · Görüntüleme: 165
Açıyorum teşekkürler.

Hocam kendisi yapmıştı ama çok az MHz koydu diye açmadım. Açayım mı? Laptop bu arada.
Evet açın. Zaten öyle aman aman bir şey artmaz. Hiç yoktan iyidir. Ekran kartına sorun getirmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı