Ayarlarım bu şekildeymiş sadece 1 tanesine elledim o da maksimum kare hızı. Oyunlarda FPS'mi düşürmeden görüntümün iyi olması için, kısaca ayarları nasıl yapmalıyım?
Eki Görüntüle 2499380
Ayarlarım bu şekildeymiş sadece 1 tanesine elledim o da maksimum kare hızı. Oyunlarda FPS'mi düşürmeden görüntümün iyi olması için, kısaca ayarları nasıl yapmalıyım?
Eki Görüntüle 2499380
Hocam bu RTX Dynamic falan ne işe yarıyor? Okudum da vs. vs. anlatıyor anlamadım.
- BatteryBoost = kapalı
- Düşük gecikme oranı modu = Ultra
- Güç yönetimi modu = Maksimum performans
Hocam bu RTX dynamic falan ne işe yarıyor? Okudum da vs. vs. Anlatıyor anlamadım.
Bilmiyorum. Ben de kullanmıyorum. Anladığım kadarıyla, sanal karaler oluşturuyor ve bu kareleri AI yardımıyla netleştiriyor. Veya benzer bir şey yapıyor. Denemediğim için bir şey diyemeyeceğim.Hocam bu RTX Dynamic falan ne işe yarıyor? Okudum da vs. vs. anlatıyor anlamadım.
Görüntüleri daha canlı hale getirir. Renk doygunluğunu artırır. Zevke göre açılabilir.Hocam bu RTX Dynamic falan ne işe yarıyor? Okudum da vs. vs. anlatıyor anlamadım.
soyle bir şey.
Hocam kendisi yapmıştı ama çok az MHz koydu diye açmadım. Açayım mı? Laptop bu arada.Bilmiyorum. Ben de kullanmıyorum. Anladığım kadarıyla, sanal karaler oluşturuyor ve bu kareleri AI yardımıyla netleştiriyor. Veya benzer bir şey yapıyor. Denemediğim için bir şey diyemeyeceğim.
Ayrıca sisteminiz masaüstü ise, bunu da yaparsanız iyi olur:
Eki Görüntüle 2499395
Evet açın. Zaten öyle aman aman bir şey artmaz. Hiç yoktan iyidir. Ekran kartına sorun getirmez.Açıyorum teşekkürler.
Hocam kendisi yapmıştı ama çok az MHz koydu diye açmadım. Açayım mı? Laptop bu arada.
Evet açın. Zaten öyle aman aman bir şey artmaz. Hiç yoktan iyidir. Ekran kartına sorun getirmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.