Çözüldü NVIDIA App donarak video çekiyor

• Konuyu başlatan Erk7
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 247
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Erk7

Kilopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi NVIDIA App ile oyun içi video almak istiyorum ama alt+F9 ile başlatıyorum programın çektiği videolar hep donarak çekiyor. Sanki 5 fpsmiş gibi. Ayarlardan 60 da yapsam 120 de yapsam FPS'i yine donarak çekiyor video kalitesi hepsi yüksek. NVIDIA exprience de böyle bir sorun olmuyordu gayet akıçı videolar çekiyordum var mıdır bunun bir çözümü? Teşekkürler
Ekran kartı RTX 3070
İşlemci Intel 12400F

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta belirttiğim gibi NVIDIA App ile oyun içi video almak istiyorum ama alt+F9 ile başlatıyorum programın çektiği videolar hep donarak çekiyor. Sanki 5 fpsmiş gibi. Ayarlardan 60 da yapsam 120 de yapsam FPS'i yine donarak çekiyor video kalitesi hepsi yüksek. NVIDIA exprience de böyle bir sorun olmuyordu gayet akıçı videolar çekiyordum var mıdır bunun bir çözümü? Teşekkürler
Ekran kartı RTX 3070
İşlemci Intel 12400F
Klasik olacak ama ekran kartı sürücüleriniz güncel mi?

Onu da denedim sonuç aynı :)
Hmm. Hocam o zaman sorun Nvidia APP'te. Pek yapılabilecek bir şey yok gibi. Belki ekran kartı sürücüsünü kaldırıp geri kurabilirsin. Onun dışında çözüm bulursam yazarım.

Birde Nvidia APP başından beri mi böyle yoksa bir güncellemeden sonra mı kasmaya başladı

Hmm. Hocam o zaman sorun NVIDIA App'te. Pek yapılabilecek bir şey yok gibi. Belki ekran kartı sürücüsünü kaldırıp geri kurabilirsin. Onun dışında çözüm bulursam yazarım.

Bir de NVIDIA App başından beri mi böyle yoksa bir güncellemeden sonra mı kasmaya başladı

Dostum komik olacak ama :) çektiğim videoları kontrol etmek için Windows Media Player ile açıyordum orada donarak gösteriyordu VLC Media Player ile açtığımda sorunsuz sıkıntısız gayet akıcı çekiyormuş aslında. Sorun Windows Media Player'de imiş.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı