NVIDIA App düzgün kayıt almıyor

Alperen5123123

Decapat
Daha fazla  
NVIDIA'dan Alt + F10 ile kayıt aldım ve DVR, MP4 formatında kaydetti. Kayıtta benim sesim var ama arkadaşımınki yok. Videoyu edit programına attığımda ise bu sefer benim sesim yok, arkadaşımınki var. Bu nasıl bir saçmalık, ne gibi bir çözümü olabilir?

NVIDIA'dan Alt + F10 ile kayıt aldım ve DVR, MP4 formatında kaydetti. Kayıtta benim sesim var ama arkadaşımınki yok. Videoyu edit programına attığımda ise bu sefer benim sesim yok, arkadaşımınki var. Bu nasıl bir saçmalık, ne gibi bir çözümü olabilir?
Kodek değişimi yapıp mikrofonunuzun izni olup olmadığını sağ alttaki görev çubuğu menüsünden bakabilirsiniz.

Kim de alıyor ki zaten? Siz de en azından az çok ses geliyormuş, ben de o da yok. Denemediğim yöntem kalmadı en sonunda pes ettim. OBS ile devam ediyorum valla.

Onda da tekrar oynatma var mı ?
Hayır yok. Sadece tam klip almak istediğimde kullanıyorum. Tekrar oynatmadan kastettiğiniz şey oyunlarda güzel kill alınca o anı kayda alması ise Steelseries GG bakabilirsiniz. Ben şahsen sadece CS oynarken kullanıyorum. Her kafa vuruşumu veya üçten fazla kill alışımı otomatik kayda alıyor.

Kodek değişimi yapıp mikrofonunuzun izni olup olmadığını sağ alttaki görev çubuğu menüsünden bakabilirsiniz.
Reis açık olmasa nasıl normal videoyu izleyince benim sesim olacak onu geç çok saçma edit programında da benim sesim yok arkadaşımınki var ama kayıtı normal açtığımda arkadaşımınki yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı