A AlperenAtıcı Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 126 29 Aralık 2024 #1 Merhaba benim kullandığım laptopta 2 ekran kartı var Intel'in dahili ve NVIDIA 930M harici ekran kartı. Laptop dahili ekran kartını kullanıyor, NVIDIA App üzerinden ayarlanıyormuş o işlem ama NVIDIA ekran kartını tanımlanıyor veya algılamıyor sürücü kuruyorum sürücü bulunamadı hatası alıyorum.
Merhaba benim kullandığım laptopta 2 ekran kartı var Intel'in dahili ve NVIDIA 930M harici ekran kartı. Laptop dahili ekran kartını kullanıyor, NVIDIA App üzerinden ayarlanıyormuş o işlem ama NVIDIA ekran kartını tanımlanıyor veya algılamıyor sürücü kuruyorum sürücü bulunamadı hatası alıyorum.
MamiDigital Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 467 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #2 Aynı şeyi bende yaşadım, ekran kartınız arızalı olabilir.
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.472 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #3 Kişisel olarak deneyimlemedim ama Nvidia APP ile yaşanan sorunlarla ilgili açılmış konular gördüm. App kaldırıp Geforce... ile kurulum yapın. Download NVIDIA App The essential companion for PC gamers and creators. www.nvidia.com
Kişisel olarak deneyimlemedim ama Nvidia APP ile yaşanan sorunlarla ilgili açılmış konular gördüm. App kaldırıp Geforce... ile kurulum yapın. Download NVIDIA App The essential companion for PC gamers and creators. www.nvidia.com
A AlperenAtıcı Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 126 29 Aralık 2024 #4 MamiDigital dedi: Aynı şeyi bende yaşadım, ekran kartınız arızalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Güncel driver yükleyince aygıt yöneticisinde sorunsuz gözüküyor ama nvidia appte sürücü kur yapınca kurmuyor kuruldu diyor ama kurulmamış sayıyor. dolob dedi: Kişisel olarak deneyimlemedim ama NVIDIA App ile yaşanan sorunlarla ilgili açılmış konular gördüm. App kaldırıp GeForce... İle kurulum yapın. Download NVIDIA App The essential companion for PC gamers and creators. www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Bunu denememiştim deniyorum.
MamiDigital dedi: Aynı şeyi bende yaşadım, ekran kartınız arızalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Güncel driver yükleyince aygıt yöneticisinde sorunsuz gözüküyor ama nvidia appte sürücü kur yapınca kurmuyor kuruldu diyor ama kurulmamış sayıyor. dolob dedi: Kişisel olarak deneyimlemedim ama NVIDIA App ile yaşanan sorunlarla ilgili açılmış konular gördüm. App kaldırıp GeForce... İle kurulum yapın. Download NVIDIA App The essential companion for PC gamers and creators. www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Bunu denememiştim deniyorum.