qwerxa Picopat Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 101 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #1 Alt+Z yapınca FPS göstermiyor nedenini bilen var mı? Sürücü ve NVIDIA App güncel.
KS KS qwerxa Picopat Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 101 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #21 k.ylvc dedi: NVIDIA App'de bazen bu tür sorunlar yaşanıyor, çok önemli bir şey değilse bu şekilde kullanabilirsin. Eğer FPS görmek istiyorsan sürücüler ekranından tekrar kurulum yapabilirsin, belki bir ihtimal düzelme şansı olur... Genişletmek için tıkla... Hocam DDU ile temiz kurulum yapmıştım NVIDIA'da sapıttı biraz. Artı 0 Eksi
k.ylvc dedi: NVIDIA App'de bazen bu tür sorunlar yaşanıyor, çok önemli bir şey değilse bu şekilde kullanabilirsin. Eğer FPS görmek istiyorsan sürücüler ekranından tekrar kurulum yapabilirsin, belki bir ihtimal düzelme şansı olur... Genişletmek için tıkla... Hocam DDU ile temiz kurulum yapmıştım NVIDIA'da sapıttı biraz.
k.ylvc Decapat Katılım 20 Mart 2024 Mesajlar 750 Makaleler 2 Çözümler 37 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Şubat 2025 #22 qwerxa dedi: Hocam DDU ile temiz kurulum yapmıştım NVIDIA'da sapıttı biraz. Genişletmek için tıkla... Bir kaç oyunumu algılamadığı için optimize etmiyordu, bende temiz kurulumla zar zor çözdüm İnşallah sorunun çözülür. Artı 0 Eksi
qwerxa dedi: Hocam DDU ile temiz kurulum yapmıştım NVIDIA'da sapıttı biraz. Genişletmek için tıkla... Bir kaç oyunumu algılamadığı için optimize etmiyordu, bende temiz kurulumla zar zor çözdüm İnşallah sorunun çözülür.
KS KS qwerxa Picopat Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 101 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #23 k.ylvc dedi: Birkaç oyunumu algılamadığı için optimize etmiyordu, bende temiz kurulumla zar zor çözdüm. inşallah sorunun çözülür. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi yer paylaşımı ayarını kapatıp açtım ve sistemi başlattım şimdi değerler gözüküyor ama yanlış. Ulan NVIDIA. Artı 0 Eksi
k.ylvc dedi: Birkaç oyunumu algılamadığı için optimize etmiyordu, bende temiz kurulumla zar zor çözdüm. inşallah sorunun çözülür. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi yer paylaşımı ayarını kapatıp açtım ve sistemi başlattım şimdi değerler gözüküyor ama yanlış. Ulan NVIDIA.
k.ylvc Decapat Katılım 20 Mart 2024 Mesajlar 750 Makaleler 2 Çözümler 37 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Şubat 2025 #24 qwerxa dedi: Hocam şimdi yer paylaşımı ayarını kapatıp açtım ve sistemi başlattım şimdi değerler gözüküyor ama yanlış. Ulan NVIDIA. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner ile kıyaslama yapabilirsin. Artı 0 Eksi
qwerxa dedi: Hocam şimdi yer paylaşımı ayarını kapatıp açtım ve sistemi başlattım şimdi değerler gözüküyor ama yanlış. Ulan NVIDIA. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner ile kıyaslama yapabilirsin.
KS KS qwerxa Picopat Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 101 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #25 Konu daha fazla uzamasın kendim çözmeye çalışacağım veya en kötü yeni güncellemeyi bekleriz. k.ylvc dedi: MSI Afterburner ile kıyaslama yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... NVIDIA App daha kolay diye tercih ediyordum artık Afterburner'dan yapacağım. Artı 0 Eksi
Konu daha fazla uzamasın kendim çözmeye çalışacağım veya en kötü yeni güncellemeyi bekleriz. k.ylvc dedi: MSI Afterburner ile kıyaslama yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... NVIDIA App daha kolay diye tercih ediyordum artık Afterburner'dan yapacağım.