Duhan54 Centipat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #1 Merhaba öncelikle, NVIDIA App kullanıyorum ve Alt + Z yapıyorum arayüz çıkmıyor Alt + R yapıyorum gene çıkmıyor. FPS sayacı açmak istiyorum.
Merhaba öncelikle, NVIDIA App kullanıyorum ve Alt + Z yapıyorum arayüz çıkmıyor Alt + R yapıyorum gene çıkmıyor. FPS sayacı açmak istiyorum.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.721 Makaleler 27 Çözümler 180 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 8 Eylül 2025 #2 Duhan54 dedi: Merhaba öncelikle, NVIDIA App kullanıyorum ve Alt + Z yapıyorum arayüz çıkmıyor Alt + R yapıyorum gene çıkmıyor. FPS sayacı açmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Nvida App'i açıp yer paylaşımını aktif hâle getirin. Ardından Alt+R ile açılacaktır.
Duhan54 dedi: Merhaba öncelikle, NVIDIA App kullanıyorum ve Alt + Z yapıyorum arayüz çıkmıyor Alt + R yapıyorum gene çıkmıyor. FPS sayacı açmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Nvida App'i açıp yer paylaşımını aktif hâle getirin. Ardından Alt+R ile açılacaktır.
Duhan54 Centipat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #3 Bayram Reis dedi: NVIDIA App'i açıp yer paylaşımını aktif hâle getirin. Ardından alt+r ile açılacaktır. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nereden aktifleştireceğim aradım aradım bulamadım.
Bayram Reis dedi: NVIDIA App'i açıp yer paylaşımını aktif hâle getirin. Ardından alt+r ile açılacaktır. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nereden aktifleştireceğim aradım aradım bulamadım.
S Synyster Gates Decipat Katılım 17 Eylül 2024 Mesajlar 126 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #4 Duhan54 dedi: Tam olarak nereden aktifleştireceğim aradım aradım bulamadım. Genişletmek için tıkla... NVIDIA App'de sol taraftaki "Ayarlar" sekmesine gelip "NVIDIA yer paylaşımı" seçeneğini aktif edin.
Duhan54 dedi: Tam olarak nereden aktifleştireceğim aradım aradım bulamadım. Genişletmek için tıkla... NVIDIA App'de sol taraftaki "Ayarlar" sekmesine gelip "NVIDIA yer paylaşımı" seçeneğini aktif edin.
Duhan54 Centipat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #5 Synyster Gates dedi: NVIDIA App'de sol taraftaki "ayarlar" sekmesine gelip "NVIDIA yer paylaşımı" seçeneğini aktif edin. Genişletmek için tıkla... Beni siteye atıyor açma kapama tuşu yok yardımcı olabilir misin?
Synyster Gates dedi: NVIDIA App'de sol taraftaki "ayarlar" sekmesine gelip "NVIDIA yer paylaşımı" seçeneğini aktif edin. Genişletmek için tıkla... Beni siteye atıyor açma kapama tuşu yok yardımcı olabilir misin?
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.721 Makaleler 27 Çözümler 180 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 8 Eylül 2025 #6 Duhan54 dedi: Tam olarak nereden aktifleştireceğim aradım aradım bulamadım. Genişletmek için tıkla...
Duhan54 dedi: Tam olarak nereden aktifleştireceğim aradım aradım bulamadım. Genişletmek için tıkla...
Duhan54 Centipat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #7 Ne yapacağım böyle gözüküyor. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-09-08 161202.png 76,5 KB · Görüntüleme: 20
K ketçap mayonez Picopat Katılım 10 Mayıs 2025 Mesajlar 208 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #8 Duhan54 dedi: Ne yapacağım böyle gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Sürücülere gel güncellemeyi yap düzelir.
Duhan54 dedi: Ne yapacağım böyle gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Sürücülere gel güncellemeyi yap düzelir.
Duhan54 Centipat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #9 ketçap mayonez dedi: Sürücülere gel güncellemeyi yap düzelir. Genişletmek için tıkla... Güncel gözüküyor kontrol et şeyine bastığımda ise şu anda NVIDIA erişimi yok daha sonra tekrar dene diyor. NVIDIA destek ile görüştüm sitesinden silip yüklettirdiler ve sorunum düzelti.
ketçap mayonez dedi: Sürücülere gel güncellemeyi yap düzelir. Genişletmek için tıkla... Güncel gözüküyor kontrol et şeyine bastığımda ise şu anda NVIDIA erişimi yok daha sonra tekrar dene diyor. NVIDIA destek ile görüştüm sitesinden silip yüklettirdiler ve sorunum düzelti.