venom94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.227 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2025 #1 NVIDIA App kuruluydu. DDU ile sildim komple tekrar kurdum. Güncelle seçeneği var basıyorum güncelliyor sonra yine kur seçeneği çıkıyor. Komple sildim fakat yine düzelmedi. Ne yapabilirim?
NVIDIA App kuruluydu. DDU ile sildim komple tekrar kurdum. Güncelle seçeneği var basıyorum güncelliyor sonra yine kur seçeneği çıkıyor. Komple sildim fakat yine düzelmedi. Ne yapabilirim?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.035 Makaleler 60 Çözümler 843 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2025 #2 O aracı kullanarak sürücü işlemini yapmayın.
venom94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.227 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2025 #3 claus dedi: O aracı kullanarak sürücü işlemini yapmayın. Genişletmek için tıkla... Zaten olmadi malesef. Çalıştıramadım bilgisayarı, bilgisayarciya verdim.
claus dedi: O aracı kullanarak sürücü işlemini yapmayın. Genişletmek için tıkla... Zaten olmadi malesef. Çalıştıramadım bilgisayarı, bilgisayarciya verdim.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.035 Makaleler 60 Çözümler 843 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2025 #4 venom94 dedi: Zaten olmadi malesef. Çalıştıramadım bilgisayarı, bilgisayarciya verdim. Genişletmek için tıkla... Biz yardımcı olurduk aslında ama neyse
venom94 dedi: Zaten olmadi malesef. Çalıştıramadım bilgisayarı, bilgisayarciya verdim. Genişletmek için tıkla... Biz yardımcı olurduk aslında ama neyse
venom94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.227 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2025 #5 claus dedi: Biz yardımcı olurduk aslında ama neyse Genişletmek için tıkla... Donanımsal arizaymis. Ekran karti ya tamir edilecek, ya bilgisayar çöp olacak.
claus dedi: Biz yardımcı olurduk aslında ama neyse Genişletmek için tıkla... Donanımsal arizaymis. Ekran karti ya tamir edilecek, ya bilgisayar çöp olacak.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.035 Makaleler 60 Çözümler 843 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2025 #6 venom94 dedi: Donanımsal arizaymis. Ekran karti ya tamir edilecek, ya bilgisayar çöp olacak. Genişletmek için tıkla... Öylemişmiş Neyse siz bilirsiniz.
venom94 dedi: Donanımsal arizaymis. Ekran karti ya tamir edilecek, ya bilgisayar çöp olacak. Genişletmek için tıkla... Öylemişmiş Neyse siz bilirsiniz.