NVIDIA App için GeForce Experience silinmeli mi?

Monarchh

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi silinmeli mi yoksa App'i indirdikten sonra otomatik siliyor mu?

Dostum sence indireyim mi? Beta da diye bir düşünmedim değil stabil mi?

Usta bende 3080 Ti var indirdim drop ve FPS düşüşü yaşamaya başladım sonra sildim ancak şu an GeForce Experience kuramıyorum, kurulmuyor yani. Sende bir dene istersen ama sen bilirsin.

Dostum sence indireyim mi? Beta da diye bir düşünmedim değil stabil mi?
Ben indirmedim şahsen, istiyorsan indir bir dene. Stabil olmasını bekleme zaten, illaki hatayla karşılaşırsın.
Şu an NVCP'de bulunan bütün özellikler bulundurmuyor. İlgimi çeken de yeni bir özellik yok.

Beta olduğundan dolayı kararsız çalışabilir betadan çıkınca indirirsen daha iyi olur.
Bende FPS konusunda bir sıkıntı olmadı.

GTX 1650 / 1650Tİ ekran kartlarında Nvidia App Beta kurulduğunda Geforce Game Ready Sürücüsü sürüm 551.61 'de ShadowPlay sıkıntı yaratıyor arkadaşlar. Çözümü ise basit sürüm 551.52 kullanmak.

Usta bende 3080 Ti var indirdim drop ve FPS düşüşü yaşamaya başladım sonra sildim ancak şu an GeForce Experience kuramıyorum, kurulmuyor yani. Sende bir dene istersen ama sen bilirsin.

Bende de 3080 Ti var hocam betadan çıktıktan sonra indiririm artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…