Talha_3859 Decipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 593 Çözümler 10 25 Eylül 2025 #1 1 hafta önce yeni kulaklığa geçtim Razer BlackShark v2X USB ve bu kulaklığa geçtikten sonra NVIDIA App ten kayıt alırken ne sistem sesi ne de mikrofon sesi geliyor. Nasıl çözebilirim?
1 hafta önce yeni kulaklığa geçtim Razer BlackShark v2X USB ve bu kulaklığa geçtikten sonra NVIDIA App ten kayıt alırken ne sistem sesi ne de mikrofon sesi geliyor. Nasıl çözebilirim?
RTX Picopat Katılım 5 Eylül 2025 Mesajlar 125 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: 4060 İşlemci: Ryzen 7 5700 Depolama: 512 GB SSD Ram: 16GB Cinsiyet Erkek Meslek Adli Tıp Uzmanı 25 Eylül 2025 #2 Ayarlarında bir sıkıntı olabilir ayarları kurcaladınızmı hiç. Artı 0 Eksi
KS KS Talha_3859 Decipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 593 Çözümler 10 25 Eylül 2025 #3 RTX dedi: Ayarlarında bir sıkıntı olabilir ayarları kurcaladınızmı hiç. Genişletmek için tıkla... Üstteki hoparlörü seçersem kayıta ses gidiyor alttakini seçince gitmiyor Razer programı ile alakalı NVIDIA App'te çıkış yerini değiştirmeyi bulamadım. Artı 0 Eksi
RTX dedi: Ayarlarında bir sıkıntı olabilir ayarları kurcaladınızmı hiç. Genişletmek için tıkla... Üstteki hoparlörü seçersem kayıta ses gidiyor alttakini seçince gitmiyor Razer programı ile alakalı NVIDIA App'te çıkış yerini değiştirmeyi bulamadım.