NVIDIA App indirdikten sonra CS2'de FPS düşüşleri yaşanıyor

ranquee

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarı aldıktan yaklaşık 4 ay sonra NVIDIA App indirdim fakat oyunları optimize ettiğim zaman CS2'de yüksek görüntü kalitesinde 400 FPS'lerden 100'lere düştüm. Orta görüntü kalitesinde 200 250 FPS arası gidiyorum ama NVIDIA App'i silerken yanlışlıkla grafik sürücüsünü sildim şimdi oyunlarımın çoğunda eski grafik ayarına erişemiyorum. Çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı aldıktan yaklaşık 4 ay sonra NVIDIA App indirdim fakat oyunları optimize ettiğim zaman CS2'de yüksek görüntü kalitesinde 400 FPS'lerden 100'lere düştüm. Orta görüntü kalitesinde 200 250 FPS arası gidiyorum ama NVIDIA App'i silerken yanlışlıkla grafik sürücüsünü sildim şimdi oyunlarımın çoğunda eski grafik ayarına erişemiyorum. Çözümü nedir?

Grafik sürücüsünü indir.

Grafik sürücüsünü indir.

İlk drivlari güncelle ondan sonra bakarsın.

Grafik sürücüsünü indir.

İlk drivlari güncelle ondan sonra bakarsın.
Hocam belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın grafik sürücüsünü kurmuştum ve herseyim güncel fakat fc25 te ultra olarak oynadığım grafikleri ultraya çeksem bile eski ultra görüntüsünü vermiyor 144p gibi gözüküyor csgo da da aynı şekil yüksek görüntüde 400fps alırken orta görüntüde 200fps alıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı