plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 24 Şubat 2024 #1 Yeni çıkan NVIDIA App programını yükledim ve artık ekran kaydı alırken mikrofon sesini kaydetmiyor. Mikrofonum seçili ve her zaman açık olarak ayarlı fakat kaydetmiyor işte sesi. Benden başka bu sorunu yaşayan var mı ve nasıl çözebilirim?
Yeni çıkan NVIDIA App programını yükledim ve artık ekran kaydı alırken mikrofon sesini kaydetmiyor. Mikrofonum seçili ve her zaman açık olarak ayarlı fakat kaydetmiyor işte sesi. Benden başka bu sorunu yaşayan var mı ve nasıl çözebilirim?
EvilSidibikCat Decapat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #2 Hocam bende yükledim mikrofon ayarlarından güçlendiri ne kadar değiştirsemde bir işe yaramıyor Experience candır geri yükleyin derim. Artı 0 Eksi
Hocam bende yükledim mikrofon ayarlarından güçlendiri ne kadar değiştirsemde bir işe yaramıyor Experience candır geri yükleyin derim.
BlitherBench Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Sistem Özellikleri GameBooster 550w 80+ USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa | GIGABYTE GeForce RTX 3060 WINDFORCE OC 12GB GDDR6 | MLD 500GB M.2 SSD | GoodRam 8GBX2 DDR4 | GIGABYTE B450M K 3600MHz(OC) DDR4 Soket M.2 HDMI Anakart | AMD Ryzen 5 5500 3.6GHz İşlemci | Samsung Odyssey G3 27” 165 Hz Monitör| ASUS ROG Pugio Mouse| GameBooster Fire Storm Blue Mekanik Klavye | Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen / Baterist 3 Ocak 2025 #3 NVIDIA App'e geçildiğinden beri bu böyle. Bazıları silip yükleyip düzeltmişler ama ben ne yaptıysam düzelmedi. Artı 0 Eksi
NVIDIA App'e geçildiğinden beri bu böyle. Bazıları silip yükleyip düzeltmişler ama ben ne yaptıysam düzelmedi.
BeastSlayer(WAS)usta Hectopat Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 85 19 Şubat 2025 #4 EvilSidibikCat dedi: Hocam bende yükledim mikrofon ayarlarından güçlendiri ne kadar değiştirsemde bir işe yaramıyor Experience candır geri yükleyin derim. Genişletmek için tıkla... Hocam geri nasıl yükleyebilirim? Artı 0 Eksi
EvilSidibikCat dedi: Hocam bende yükledim mikrofon ayarlarından güçlendiri ne kadar değiştirsemde bir işe yaramıyor Experience candır geri yükleyin derim. Genişletmek için tıkla... Hocam geri nasıl yükleyebilirim?