lwlief Centipat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #1 Selam. GeForce Experience'dan NVIDIA App'e geçtim ama NVIDIA appte kaydı başlattığım an kayıt bitiyor. Yani kayıt alamıyorum sizce neden olabilir?
Selam. GeForce Experience'dan NVIDIA App'e geçtim ama NVIDIA appte kaydı başlattığım an kayıt bitiyor. Yani kayıt alamıyorum sizce neden olabilir?
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.438 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Haziran 2024 #2 Ben de yaşamıştım aynı sorunu kendiliğinden düzelmişti uygulama henüz betada olduğu için olabilir. Artı 0 Eksi
L0rrec Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 3.736 Makaleler 11 Çözümler 23 6 Haziran 2024 #3 Beta olduğu için bazı özellikleri devre dışı bırakmışlar zaten ama hangileriydi tam onu hatırlamıyorum eski Experience'ı yükleyin. Artı 0 Eksi
Beta olduğu için bazı özellikleri devre dışı bırakmışlar zaten ama hangileriydi tam onu hatırlamıyorum eski Experience'ı yükleyin.
KS KS lwlief Centipat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #4 L0rrec dedi: Beta olduğu için bazı özellikleri devre dışı bırakmışlar zaten ama hangileriydi tam onu hatırlamıyorum eski Experience'ı yükleyin. Genişletmek için tıkla... Experience'da denedim ama o uygulamada çalışmadı. Artı 0 Eksi
L0rrec dedi: Beta olduğu için bazı özellikleri devre dışı bırakmışlar zaten ama hangileriydi tam onu hatırlamıyorum eski Experience'ı yükleyin. Genişletmek için tıkla... Experience'da denedim ama o uygulamada çalışmadı.