NVIDIA App kullanılmak zorunda mı?

Makaleler
1
Yer
Konya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit
Meslek
Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor
Herkese iyi sosyaller. Ben GeForce Experience ile kısa klipler çekiyordum ama şu 2 gündür Experience otomatik kapanıyordu ve zorla NVIDIA App indirmeye çalışıyordu. GeForce Experience'dan mutluyum NVIDIA App kullanmak zorunda mıyız? Kendi kendine yüklüyor yüklemeyi iptal edince de GeForce Experience'ı bozuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi sosyaller. Ben GeForce Experience ile kısa klipler çekiyordum ama şu 2 gündür Experience otomatik kapanıyordu ve zorla NVIDIA App indirmeye çalışıyordu. GeForce Experience'dan mutluyum NVIDIA App kullanmak zorunda mıyız? Kendi kendine yüklüyor yüklemeyi iptal edince de GeForce Experience'ı bozuyor.

NVIDIA App daha güzel özellikler barındırıyor bir de hala ekran görüntüsü alabilirsin.

Herkese iyi Sosyaller. Ben GeForce Experience ile kısa klipler çekiyordum ama şu 2 gündür Experience otomatik kapanıyordu ve zorla NVIDIA App indirmeye çalışıyordu. GeForce Experience'dan mutluyum NVIDIA App kullanmak zorunda mıyız? Kendi kendine yüklüyor yüklemeyi iptal edince de GeForce Experience'ı bozuyor.

NVIDIA App beta iken kullanmaya başladım çok özellilk var sadece biraz kurcala GeForce Experience desteği bitti diye biliyorum ben

NVIDIA App daha güzel özellikler barındırıyor bir de hala ekran görüntüsü alabilirsin.

Benim GeForce'da kullandığım 2 özellik var biri otomatik optimizasyon biri de görüntü alma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı