Mafya Kilopat Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 86 Çözümler 1 16 Ekim 2024 #1 NVIDIA App orijinal çıktı mı?
Beyaz_G Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 4.510 Çözümler 17 Yer Türkiye Cumhuriyeti 17 Ekim 2024 #2 Beta surumu yayinda hala. Stabil uygulama yayinlanmadi. NVIDIA App'i İndir PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı. www.nvidia.com
Beta surumu yayinda hala. Stabil uygulama yayinlanmadi. NVIDIA App'i İndir PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı. www.nvidia.com
Mafya Kilopat Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 86 Çözümler 1 17 Ekim 2024 #3 Beyaz_G dedi: Beta surumu yayinda hala. Stabil uygulama yayinlanmadi. NVIDIA App'i İndir PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı. www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Gelirse bana haber verir misiniz
Beyaz_G dedi: Beta surumu yayinda hala. Stabil uygulama yayinlanmadi. NVIDIA App'i İndir PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı. www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Gelirse bana haber verir misiniz
Beyaz_G Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 4.510 Çözümler 17 Yer Türkiye Cumhuriyeti 17 Ekim 2024 #4 Mafya dedi: Gelirse bana haber verir misiniz Genişletmek için tıkla... Tabii.
SadaceKyroth Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 533 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı ve Tasarımcı 22 Ekim 2024 #5 Mafya dedi: Gelirse bana haber verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam NVIDIA App şu an betada ve bu yılın sonu veya 2025 1 çeyrek de beta çıkacak haberiniz olsun.
Mafya dedi: Gelirse bana haber verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam NVIDIA App şu an betada ve bu yılın sonu veya 2025 1 çeyrek de beta çıkacak haberiniz olsun.