NVIDIA App otomatik aarlama zararlı mı?

Barisfuat

Hectopat
Bu resimdeki NVIDIA kontrol panellindeki performans kısmındaki otomatik ayarlamayı kullansam herhangi bir sıkntı yaşar mıyım? Kullanan var mı?

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2024.07.14 - 13.09.10.38.png
    Desktop Screenshot 2024.07.14 - 13.09.10.38.png
    92,1 KB · Görüntüleme: 84
4070 zaten çok iyi bir ekran kartı. Gerek yok ama zarar vermez.
Bir konuda yardım isteyebilir miyim? Ben kasayı alalı yaklaşık 6 ay oldu. Kasa da sıvı soğutucu var. Şöyle bir problemim var, bazı FPS oyunlarına girdiğimde kasadan aşırı ses geliyor. Bu sorun dikey senkronizasyon kapalı iken geliyor. Fakat bazı oyunlarda 400 FPS alırsam ses ciddi derece artıyor sorunu nasıl çözebilirim?

Bir konuda yardım isteyebilir miyim? Ben kasayı alalı yaklaşık 6 ay oldu. Kasa da sıvı soğutucu var. Şöyle bir problemim var, bazı FPS oyunlarına girdiğimde kasadan aşırı ses geliyor. Bu sorun dikey senkronizasyon kapalı iken geliyor. Fakat bazı oyunlarda 400 FPS alırsam ses ciddi derece artıyor sorunu nasıl çözebilirim?
Normalde farklı bir konu açmanız gerek ama açıklayayım. Bilgisayarınız aşırı derecede ısındığı için oluyor. Güzel bir bilgisayardan anlayan abiniz/kardeşiniz/kuzeniniz/kuzen abiniz veya bilgisayarcıya götürün bilgisayarınızı soğutma kısmında nerede hata yaptığınızı söylesinler ve ona göre bilgisayarınızı değiştirin.

Normalde farklı bir konu açmanız gerek ama açıklayayım. bilgisayarınız aşırı derecede ısındığı için oluyor. güzel bir bilgisayardan anlayan abiniz/kardeşiniz/kuzeniniz/kuzen abiniz veya bilgisayarcıya götürün bilgisayarınızı soğutma kısmında nerede hata yaptığınızı söylesinler ve ona göre bilgisayarınızı değiştirin.

Acaba sıvı soğutmanın thermal macununu mu değiştirsem? Aldığım yer thermal macun sürmeyi unutmamıştır değil mi? daha açıp bakmadım baksam iyi olur gibi

Acaba sıvı soğutmanın thermal macununu mu değiştirsem? Aldığım yer thermal macun sürmeyi unutmamıştır değil mi? daha açıp bakmadım baksam iyi olur gibi
Buradan emin olamam. Dediğim gibi bilen birilerine götürmeniz çok çok daha hayırlı olacaktır sizin adınıza.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı