4070 zaten çok iyi bir ekran kartı. Gerek yok ama zarar vermez.Bu resimdeki NVIDIA kontrol panellindeki performans kısmındaki otomatik ayarlamayı kullansam herhangi bir sıkntı yaşar mıyım? Kullanan var mı?
Bir konuda yardım isteyebilir miyim? Ben kasayı alalı yaklaşık 6 ay oldu. Kasa da sıvı soğutucu var. Şöyle bir problemim var, bazı FPS oyunlarına girdiğimde kasadan aşırı ses geliyor. Bu sorun dikey senkronizasyon kapalı iken geliyor. Fakat bazı oyunlarda 400 FPS alırsam ses ciddi derece artıyor sorunu nasıl çözebilirim?4070 zaten çok iyi bir ekran kartı. Gerek yok ama zarar vermez.
Normalde farklı bir konu açmanız gerek ama açıklayayım. Bilgisayarınız aşırı derecede ısındığı için oluyor. Güzel bir bilgisayardan anlayan abiniz/kardeşiniz/kuzeniniz/kuzen abiniz veya bilgisayarcıya götürün bilgisayarınızı soğutma kısmında nerede hata yaptığınızı söylesinler ve ona göre bilgisayarınızı değiştirin.Bir konuda yardım isteyebilir miyim? Ben kasayı alalı yaklaşık 6 ay oldu. Kasa da sıvı soğutucu var. Şöyle bir problemim var, bazı FPS oyunlarına girdiğimde kasadan aşırı ses geliyor. Bu sorun dikey senkronizasyon kapalı iken geliyor. Fakat bazı oyunlarda 400 FPS alırsam ses ciddi derece artıyor sorunu nasıl çözebilirim?
Normalde farklı bir konu açmanız gerek ama açıklayayım. bilgisayarınız aşırı derecede ısındığı için oluyor. güzel bir bilgisayardan anlayan abiniz/kardeşiniz/kuzeniniz/kuzen abiniz veya bilgisayarcıya götürün bilgisayarınızı soğutma kısmında nerede hata yaptığınızı söylesinler ve ona göre bilgisayarınızı değiştirin.
Buradan emin olamam. Dediğim gibi bilen birilerine götürmeniz çok çok daha hayırlı olacaktır sizin adınıza.Acaba sıvı soğutmanın thermal macununu mu değiştirsem? Aldığım yer thermal macun sürmeyi unutmamıştır değil mi? daha açıp bakmadım baksam iyi olur gibi
teşekkür ederimBuradan emin olamam. Dediğim gibi bilen birilerine götürmeniz çok çok daha hayırlı olacaktır sizin adınıza.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.