NVIDIA App oyunlar için ayarları alamıyor

morpetek

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
NVIDIA App üzerinden optimize ayarlar ile oyunları oynamak istiyorum fakat NVIDIA App'te hiçbir türlü oyun içi ayarları alamıyor. Bu hatanın herhangi bir çözümü var mıdır? Silip tekrar yüklemeyi denedim ama bir işe yaramadı.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-01 184608.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-01 184608.png
    9,4 KB · Görüntüleme: 231
NVIDIA App üzerinden optimize ayarlar ile oyunları oynamak istiyorum fakat NVIDIA App'te hiçbir türlü oyun içi ayarları alamıyor. Bu hatanın herhangi bir çözümü var mıdır? Silip tekrar yüklemeyi denedim ama bir işe yaramadı.

Evet aynı sorun bende de var büyük ihtimalle daha yeni bir uygulama diyedir.

ilk indirdigim zaman aslında gayet de ayarları alıyordu yeni yeni olmaya başladı bu başka alternatif bir uygulaması da yok galiba

Aynı sorunu yaşıyorum, bazı oyunlarda bu hata bazı oyunlarda optimum değerler alınamıyor diyor. Sadece 2 oyunda uygulama çalışıyor, ben de konu açtım ancak hiç mesaj gelmedi. Takipteyim.
Bazı kişiler başka konularda oyun çalışırken bakın demiş ancak işe yaramıyor

İlk indirdigim zaman aslında gayet de ayarları alıyordu yeni yeni olmaya başladı bu başka alternatif bir uygulaması da yok galiba.

GeForce Experience tercih edilebilir. Yakın zamanda güncelleme alır ve bu sorun ortadan kalkar. Yeni sayılır uygulama fakat bundan sonra muhtemelen sadece App kalacak, alışmamız lazım.

Sorun seninle alakalı değildir, gelen güncelleme ile birlikte bazı sorunlar ortaya çıktı. Bu da muhtemelen bu sorunlardan bir tanesi, uygulama yeni değil fakat yeni sayılır. Gelecek güncelleme ile bu sorun ortadan kalkar gibi duruyor.

GeForce Experience tercih edilebilir. Yakın zamanda güncelleme alır ve bu sorun ortadan kalkar. Yeni sayılır uygulama fakat bundan sonra muhtemelen sadece App kalacak, alışmamız lazım.

GeForce Experience diye bir uygulama kalmamış galiba kaldırmışlar onu başka bir yorumda daha görmüştüm internete yazınca otomatik NVIDIA App'e yönlendiriyor maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı