NVIDIA App oyunlar optimize edilemiyor

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci

Her oyunda böyle bir sıkıntıyla karşılaşıyorum. Böyle bir sorunla karşılaşıp da çözen var mı aranızda acaba?

Oyuna bir kere girip çıkmamış iseniz olmaz. Girip çıkın sonra tekrar deneyin.

Oyuna bir kere girip çıkmamış iseniz olmaz. Girip çıkın sonra tekrar deneyin.
Bu çözüm olmuyor maalesef.. Geforce Experience'de problem olmuyordu fakat Nvidia App'da sıkıntılı maalesef. Nvidia forumunda falan da araştırdım tam bir çözüme ulaşabilen olmamış henüz. Geforce Experience'de böyle hata olursa appdata local içinde ki Nvidia klasöründe ApplicationOntology diye bir klasörü değiştirerek çözüme ulaşılabiliniyor. Nvidia App da denersem iyice kafayı yiyor oyunları falan bulamıyor. Muhtemelen değiştirdiğim klasörün Geforce Experience için olmasından kaynaklanıyor. Eğer Nvidia App kullanan düzgün çalışan bir ApplicationOntology klasörü bulmuş olsam çözüme ulaşacağım gibi geliyor ama bakalım sosyalde insanlar ne diyecekler belki çözüm bulunur..

Beta hocam normal böyle hatalar olabilir.

Fakat optimize ben Experience dada denediğimde faydadan çok zarar gördüm. En güzeli kendi ayarlarınız. Zaten belirli bir kalite seviyesi ayarlanıyor ona göre kendi ön ayarlarını yapıyor. Yani senin PC ne göre bir şeyler yapmıyor aslında. Tabii hiç anlamayan birisi için belki iyi olabilir. Ama deneyimli kullanıcıysanız bence siz ayarlayın daha iyi.

Aslında çok kullandığımdan değil, sadece kullandığım bir programın bir özelliğinin çalışmaması rahatsız ediyor Geforce Experience de optimize özelliğini kullandığım zamanlarda pek zararını görmedim genelde en güzel şekilde ayarlıyordu grafik ayarlarını. Kendim uğraşmayı pek sevmiyorum grafik ayarlarıyla ya da kendim grafik ayarı yaptıktan sonra Geforce Experience ile karşılaştırmayı da seviyorum. Hangi ayarı benim yaptığımdan daha yükseğe almış ya da daha düşüğe almış vs. görmek hoşuma gidiyor.

Bu sorunun beta olmasından dolayı kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü aynı sorunu Geforce Experience de de yaşayan çok insan var gördüğüm kadarıyla. GE'de duzeltilemeyen şey Nvidia App tam sürüme çıksa bile kesin düzeltirler mi muamma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…