W WERQEW Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 647 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar ne oldu bilmiyorum ama eskiden kayda basardım hem masaüstü ses hem ekran hem kendi sesim kaydederdi şimdi sadece sesi kaydetmiyor, nasıl çözerim?
Arkadaşlar ne oldu bilmiyorum ama eskiden kayda basardım hem masaüstü ses hem ekran hem kendi sesim kaydederdi şimdi sadece sesi kaydetmiyor, nasıl çözerim?
Çözüm W W WERQEW 26 Haziran 2025 OmurcanKeskin dedi: Bende de aynı sorun vardı NVIDIA App'i silip tekrar yükledim yükledikten sonra düzeldi. Genişletmek için tıkla... Yer paylaşımı ayarlarından ses ayarlarından güçlendiri sıfırladım, sonra 100 yaptım düzeldi.
OmurcanKeskin dedi: Bende de aynı sorun vardı NVIDIA App'i silip tekrar yükledim yükledikten sonra düzeldi. Genişletmek için tıkla... Yer paylaşımı ayarlarından ses ayarlarından güçlendiri sıfırladım, sonra 100 yaptım düzeldi.
OmurcanKeskin Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #2 Bende de aynı sorun vardı NVIDIA App'i silip tekrar yükledim yükledikten sonra düzeldi. Artı 0 Eksi
KS KS W WERQEW Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 647 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #3 OmurcanKeskin dedi: Bende de aynı sorun vardı NVIDIA App'i silip tekrar yükledim yükledikten sonra düzeldi. Genişletmek için tıkla... Yer paylaşımı ayarlarından ses ayarlarından güçlendiri sıfırladım, sonra 100 yaptım düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
OmurcanKeskin dedi: Bende de aynı sorun vardı NVIDIA App'i silip tekrar yükledim yükledikten sonra düzeldi. Genişletmek için tıkla... Yer paylaşımı ayarlarından ses ayarlarından güçlendiri sıfırladım, sonra 100 yaptım düzeldi.