Pinow Centipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #1 Ekran kartı RTX 4060 Esenlikler dostlar şu anda hiçbir şekilde driver güncellemesi yapamıyorum, indiriyorum sonra tekrardan indiriyorum. Yani kurulmuyor ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2025
Esenlikler dostlar şu anda hiçbir şekilde driver güncellemesi yapamıyorum, indiriyorum sonra tekrardan indiriyorum. Yani kurulmuyor ne yapmam lazım?
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.900 Makaleler 2 Çözümler 453 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #2 DDU ile ekran kartı driverini kaldırıp manuel olarak kurun.
AdsızCengaver Femtopat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #3 Pinow dedi: Esenlikler dostlar şu anda hiçbir şekilde driver güncellemesi yapamıyorum, indiriyorum sonra tekrardan indiriyorum. Yani kurulmuyor ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... NVidia'nın masaüstü uygulamasından driverları kolayca güncelleyebilirsin.
Pinow dedi: Esenlikler dostlar şu anda hiçbir şekilde driver güncellemesi yapamıyorum, indiriyorum sonra tekrardan indiriyorum. Yani kurulmuyor ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... NVidia'nın masaüstü uygulamasından driverları kolayca güncelleyebilirsin.