NVIDIA App üzerinde Counter-Strike 2 optimize edilemiyor

SayDeath

Kilopat
Merhaba. NVIDIA'nın yeni çıkardığı NVIDIA App'ı denemek istiyorum. Yalnız ekte gözüktüğü üzere hata atıyor, oyunu sildim tekrar yükledim ve sürücülerim güncel.

Problem nedir?

Beta aşamasında olduğu için olabilir hocam. Bilmiyorum yanlış anlaşılmak istemem ama birşey soracağım, Nvdia App'i yükledikten sonra herhangi bir oyunda performans, Fps düşüşü yaşadınız mı hiç? Bende merak edip yüklemiştim. Sonrasında bana illallah ettirdi. Performansım yarı yarıya düştü neredeyse çoğu oyunda. En sonunda Nvdia ile ilgili her programı silip düzeltmeyi başardım bu durumu da. Böyle bir sorun yaşadınız mı acaba?

Ben CS dışında bütün oyunları GeForce NOW ile oynadığım için buna bir yorum yapamayacağım, GeForce NOW üzerinden CS oynamak çok etkili değil bu yüzden kendi bilgisayarımdan oynuyorum yalnız NVIDIA App ile iyi performans aldığını söyleyenler arkadaşım var. Kendisi Assassin's Creed Odyssey'de görüntünün kötüleştiğini ama performansın arttığını söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…