NVIDIA App üzerinden ekran kartı güncellenirken siyah ekranda kaldı

Şahin Yayo

Centipat
Daha fazla  
RTX 5080 ekran kartımı Windows 11 kullandığım bilgisayarımda NVIDIA App üzerinden sürücüsünü güncellerken tam da güncellenme esnasında siyah ekranda kaldı. Bilgisayar kasam hala çalışıyor ancak monitörde göruntü yok. Ben de kasamın tuşundan bilgisayarı kapatıp tekrar açtım. Ancak düzelmedi. Ne yapmam lazım? Şu an öylece kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS açılıyo mu? Bilgisayar açılırken F1 F2 ya da Del tuşuna aralıksız bas. Anakartının marka modeli ne?

BIOS açılıyor mu? Bilgisayar açılırken F1 F2 ya da del tuşuna aralıksız bas. Anakartının marka modeli ne?

Anakartım ASUS ROG STRIX B850-A Gaming Wi-Fi, BIOS'a girdim şu an ne yapmalıyım?

Exit sekmesine gelip "Restore Defaults" seçeneğini seçip "Save and Exit" yapın.

Exit sekmesine gelip "Restore Defaults" seçeneğini seçip "Save and Exit" yapın.
Hala aynı

Yapay zekaya sorduğumda güvenli modda başlatın ve DDU ile sürücülerini silin diyor ancak ne yaptıysam güvenli modda başlatamadım acaba biliyor musun nasıl başlatacağı mı?

Hala aynı

Yapay zekaya sorduğumda güvenli modda başlatın ve DDU ile sürücülerini silin diyor ancak ne yaptıysam güvenli modda başlatamadım acaba biliyor musun nasıl başlatacağı mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda DDU ve güvenli moddan bahsediyor. UEFI Flash bellekle format atabilirsin daha rahat olur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…