SeyitEkrem Hectopat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 697 Makaleler 4 Çözümler 33 23 Şubat 2024 #1 Biliyorsunuz ki, NVIDIA yeni uygulamasının beta versiyonunu yayınladı. Onu indirdim. GeForce Experience'ı sileyim mi? Emin olamadım.
Biliyorsunuz ki, NVIDIA yeni uygulamasının beta versiyonunu yayınladı. Onu indirdim. GeForce Experience'ı sileyim mi? Emin olamadım.
6ODRA Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2014 Mesajlar 1.034 Makaleler 3 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #2 Yeni sürümde ikisi bir oldu diye biliyorum. Eğer öyleyse durmasının bir anlamı olmaz. Artı 0 Eksi
4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 23 Şubat 2024 #3 SeyitEkrem dedi: Biliyorsunuz ki, NVIDIA yeni uygulamasının beta versiyonunu yayınladı. Onu indirdim. GeForce Experience'ı sileyim mi? Emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Benim Geforce experience yok olup onun yerine NVDIA app geçti , sizde hala geforce experience gözüküyor mu? Artı 0 Eksi
SeyitEkrem dedi: Biliyorsunuz ki, NVIDIA yeni uygulamasının beta versiyonunu yayınladı. Onu indirdim. GeForce Experience'ı sileyim mi? Emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Benim Geforce experience yok olup onun yerine NVDIA app geçti , sizde hala geforce experience gözüküyor mu?
KS KS SeyitEkrem Hectopat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 697 Makaleler 4 Çözümler 33 23 Şubat 2024 #4 464250 dedi: Benim GeForce Experience yok olup onun yerine NVIDIA App geçti, sizde hala GeForce Experience gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Manuel olarak indirdim NVIDIA App'ı SeyitEkrem dedi: Evet. Manuel olarak indirdim NVIDIA App'ı Genişletmek için tıkla... Yeni fark ediyorum. GeForce Experience'e girince çalışmıyor. Kusura bakmayın. NVIDIA App'I indirince gitmiş. Artı 0 Eksi
464250 dedi: Benim GeForce Experience yok olup onun yerine NVIDIA App geçti, sizde hala GeForce Experience gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Manuel olarak indirdim NVIDIA App'ı SeyitEkrem dedi: Evet. Manuel olarak indirdim NVIDIA App'ı Genişletmek için tıkla... Yeni fark ediyorum. GeForce Experience'e girince çalışmıyor. Kusura bakmayın. NVIDIA App'I indirince gitmiş.
Rosstsme Femtopat Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 7 15 Mart 2025 #5 Geoforce Experience kullanırken Alt+" tuşu kombinasyonu ile atama yapabiliyorduk ama " tuşunu hiçbir şekilde bir atama yapamıyoruz driver tuşu inatla PageDown olarak atıyor. Artı 0 Eksi
Geoforce Experience kullanırken Alt+" tuşu kombinasyonu ile atama yapabiliyorduk ama " tuşunu hiçbir şekilde bir atama yapamıyoruz driver tuşu inatla PageDown olarak atıyor.