T Treal Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 571 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #1 NVIDIA appdan sıcaklık ayarı fan hızı ayarını bulamıyorum. Nereden bulacağım veya öyle bir şey yok mu? Yoksa Experience'ye tekrar döneceğim.
NVIDIA appdan sıcaklık ayarı fan hızı ayarını bulamıyorum. Nereden bulacağım veya öyle bir şey yok mu? Yoksa Experience'ye tekrar döneceğim.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 3 Mart 2024 #2 Treal dedi: NVIDIA appdan sıcaklık ayarı fan hızı ayarını bulamıyorum. Nereden bulacağım veya öyle bir şey yok mu? Yoksa Experience'ye tekrar döneceğim. Genişletmek için tıkla... Nvidia App 1650 Super'de var mı?
Treal dedi: NVIDIA appdan sıcaklık ayarı fan hızı ayarını bulamıyorum. Nereden bulacağım veya öyle bir şey yok mu? Yoksa Experience'ye tekrar döneceğim. Genişletmek için tıkla... Nvidia App 1650 Super'de var mı?
T Treal Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 571 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #3 pawEn dedi: NVIDIA App 1650 Super'de var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum indirip denemeniz lazım veya YouTube'da videosu vardır oradan bakabilirsiniz.
pawEn dedi: NVIDIA App 1650 Super'de var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum indirip denemeniz lazım veya YouTube'da videosu vardır oradan bakabilirsiniz.